L'OCU revela la llista de les 5 millors cremes solars del mercat

A través de proves de laboratori i de consumidors, s'han analitzat les millors cremes solars i l'OCU els ha donat una puntuació
Leer en español
L'ús de cremes de protecció solar no és exclusiu de l'estiu | CEDIDA

 

Per tots és sabut els afectes de l’exposició solar prolongada sense cap protecció, ja que propicia les taques en la pell i les arrugues, tot i que la conseqüència més preocupant, a llarg termini, és el càncer de pell.

 

Per això, resulta molt important saber que són els rajos UVA els que provoquen cremades en la pell i que, en canvi, els anomenats rajos UVB són els culpables de causar alteracions químiques, ja que afecten les capes més profundes de la pell.

 

Les millors cremes solars, segons l'OCU

Per a evitar, per tant, que els rajos del sol afecten els nuclis de les nostres cèl·lules i provoquen canvis irreversibles, tenim les cremes solars. Però cal aclarir que, contràriament al que habitualment es pensa, el factor de protecció no indica el grau de protecció sinó la duració.

 

De fet, també cal tindre en compte que la barrera durarà menys si ens banyem, ja que el contacte amb l’aigua disminuïx l'eficàcia i, per tant, és necessari tornar-se’n a posar després de banyar-se. Per a ajudar-nos a triar la millor opció, l'OCU ha analitzat les 5 millors cremes solars del mercat i les ha valorat, obtenint la llista següent:

 

Biotherm Spray Solaire Lacté

En primera posició, i com a producte millor valorat, trobem esta crema que ha obtingut una puntuació de 72 punts sobre 100. Un dels punts a favors que els usuaris han remarcat és que no deixa efecte blanc sobre la pell; la crema es ven en efecte spray i el pot de 200 ml costa 28 euros.

 

La crema solar de Biotherm, la primera de la llista | CEDIDA

 

Garnier Delial Solaire Spray

Amb també 72 punts, i empatada amb l'anterior, trobem la crema solar de Garnier, de la que se'n destaca el bon etiquetatge, factor que l'OCU es mira amb lupa. Els usuaris també li van destacar el fet que no deixe marca blanca en la seua aplicació. Comercialitzada en spray, el pot de 300 ml costa 14,55 euros.

 

La crema de Garnier ha rebut 72 punts de 100 | CEDIDA

 

Nivea Sun Protege & Broncea

La crema de Nivea empata també amb les anteriors a 72 punts. Tot i que ha sigut la millor valorada pels usuaris, en un aspecte ha quedat per davall de les altres: la textura apegalosa que deixa en la pell un volta aplicada. Costa 15,55 euros els 300 ml.

 

La crema Nivea, la millor valorada pels usuaris | CEDIDA

 

La Roche Posay Anthelios

Les cremes de La Roche seguixen de ben prop les anteriors marques, amb 71 punts sobre 100. La crema destaca per la seua bona absorció, pel seu bon perfum i perquè deixa molt poc de rastre blanc en la pell de l'usuari. Costa 16 euros, el pot de 250 ml, o 13,70 euros si és l'spray de 200 ml.

 

La crema 'Roche Posay Anthelios' | CEDIDA

 

Aptonia spray

Esta crema solar del Decathlon ha obtingut una puntuació de 71 punts en el llistat. La millor puntuació la va obtindre en les proves de laboratori i els usuaris li destaquen que no deixa rastre blanc després de la seua aplicació. Aspectes que no van tindre tant d'èxit entre els usuaris van ser la seua textura i perfum. Costa 9 euros el pot de 150 ml.

 

La crema solar de Decathlon | CEDIDA

 

També et pot interessar...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris