La Primitiva i la Bonoloto reparteixen els seus premis a Benidorm i Foios

El pròxim sorteig de la Primitiva, aquest dissabte, tindrà un pot de més de 13 milions d'euros.
Leer en español
Benidorm i Foios han sigut les localitats afortunades | Cedida

 

La sort ha tornat a repartir premis a les localitats valencianes aquest dijous, amb un encertant de primera categoria de la Primitiva a Benidorm i un de segona categoria de la Bonoloto a Foios.

 

Més de 475.000 euros de premi

El sorteig d'aquest passat dijous deixava a Benidorm, a la comarca de la Marina Baixa, un premi de 476.582,97 euros, per a un encertant de primera categoria, és a dir, de 6 encerts. L'agraciat o agraciada va segellar la seua participació a l'Administració de Loteries Número 8 de la localitat, aconseguint aquest premi en encertar la combinació formada pels números 5, 7, 23, 25, 33 i 42. El complementari en aquest sorteig va ser el 14 i el reintegrament l'1.

 

Aquesta Primera categoria ha sigut la màxima que ha tingut encertants en aquest sorteig, amb l'encertant de Benidorm i altres dos bitllets premiats. Això suposa que ningú va encertar la Categoria especial d'aquest joc d'atzar, que s'aconsegueix en encertar els 6 números i el reintegrament. Així, per al pròxim sorteig, aquest dissabte, s'acumula un pot de més de 13 milions d'euros, que podrien ser per a un únic encertant.

 

Premi de la Bonoloto a Foios

També ahir es repartia altre premi a terres valencianes, en aquest cas amb la Bonoloto, a Foios, a l'Horta Nord. L'encertant, de segona categoria, és a dir, 5 encerts i el complementari, va segellar el bitllet a l'Administració Número 11 del municipi. Amb aquest premi, l'afortunat o afortunada rebrà 76.503,60 euros.

 

La combinació guanyadora completa del sorteig va ser 17, 19, 24, 36, 41 i 46. El complementari va ser el 47 i el reintegrament el 3.

 

També hi haurà pot a la Bonoloto en el pròxim sorteig, que serà hui divendres, de 500.000 euros.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris