València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Anabel Pantoja torna a 'Sálvame' després d’estar hospitalitzada

Kiko Hernández celebra la tornada de la seua companya omplint-la de besos
Anabel Pantoja està recuperada després de la seua hospitalització | TELECINCO

 

Després de l’episodi tan preocupant de l’hospitalització d’Anabel Pantoja el passat dilluns, a causa d’uns forts dolors que li dificultaven estar de peu, torna a 'Sálvame' per explicar els detalls de la seua recuperació.

 

Segons explica 'La Coctelera', tot i que la relació entre Kiko Hernández i Anabel Pantoja no ha sigut sempre la ideal, l’ingrés de la neboda d’Isabel Pantoja va preocupar visiblement al col·laborador, el qual va donar la mala notícia als seus companys. «Et vull prompte ací», li va comunicar Kiko.

 

Ahir de vesprada, la cosina de Kiko Rivera va tornar a aparèixer en el programa, amb roba còmoda i sense maquillatge, preparada per al debat de 'GH DÚO'. Els seus companys la van rebre amb molta alegria. El més sorprenent va ser la forta abraçada que el seu enemic de 'Sálvame' li va donar només xafar el plató.

 

Kiko Hernández rep a la seua companya entre besos i abraçades | TELECINCO

 

Kiko Hernández va rebre a Anabel Pantoja agenollat

El col·laborador va rebre a Anabel Pantoja de genolls, i els dos es van dedicar moltes abraçades i besos. Va ser un retrobament molt emotiu, fet que demostra que la seua rivalitat no està per damunt de ser bons companys de treball.

 

«Mira que he d’anar a urgències perquè em rebes així», li deia mentre es reia Anabel. Per la seua part, Kiko Hernández li va declarar que sense ella el programa no seria el mateix i que l’estimava molt.

 

Tot i alguns conflictes, Kiko Hernández està molt content per la tornada d'Anabel Pantoja | TELECINCO

 

Anabel Pantoja explica què li va passar

Després de comentar als seus companys que ja es troba recuperada, Anabel Pantoja va reaparéixer esplèndida i totalment recuperada a 'GH DÚO: Límite 48h'.

Gràcies a les declaracions a la revista 'Semana', coneixem les causes que van portar a la neboda d’Isabel Pantoja a ser hospitalitzada: «Vaig anar per un mal de cap i també tenia un tapó a l’oïda». Explica que mentre estava ingressada li van fer un TAC i més proves que van determinar que podia tornar a casa seguint un tractament mèdic, per tal que continuara amb la seua vida laboral.

 

 

El repte SIMOF

Sembla que el seu problema de salut no té relació amb l’entrenament físic i la dieta estricta que està seguint la sevillana per a poder desfilar a la passarel·la SIMOF. Així doncs, Anabel Pantoja podrà reprendre el seu repte sempre que seguisca el tractament mèdic i els dolors no tornen a aparèixer. Una setmana abans de l’inici de la passarel·la SIMOF, la cosina de Kiko Rivera ha de donar el millor d'ella mateixa en aquests dies que li queden d’entrenament.

 

Anabel Pantoja es prepara per a la passarel·la SIMOF | LA COCTELERA

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!