La infanta Helena bonega a la seua filla en públic: «Em tens farta»

Compartir:

La infanta Helena ha esbroncat la seva filla

La infanta Helena ha bonegat a la seua filla | Socialité

 

Si durant molts anys es va considerar que el nebot rebel del rei Felip VI era Froilan, amb les seues contínues festes nocturnes, els seus problemes amb els estudis i les seues nóvies, ara pareix que la seua germana li ha llevat el lloc en la qüestió de ser problemàtic.

 

Victòria Frederica, baix el prisma de l’opinió pública, sempre havia semblat una xiqueta més tranquil·la i que no cridava l’atenció per a res; però amb l’adolescència pareix que s’ha destapat i ara és ella la que provoca mal de caps a la seua família, i concretament, a sa mare, la infanta Helena, qui pareix que està farta de la seua actitud.

 

Les seues eixides nocturnes porten a sa mare al límit

En este sentit, ‘Vanitatis’ es feia eco d’un episodi que van protagonitzar mare i filla en públic, i en el qual la infanta Helena hauria esclatat en una forta reprimenda a la seua filla. El succés en qüestió va tindre lloc quan les dos es trobaven allotjades en l’Hotel Alfonso XII de Sevilla fa unes setmanes, amb motiu de la “Exhibición de Enganches de carruatges a la Maestranza, que Victòria era l’encarregada de presidir.

 

Victòria Frederica ha rebut una reprimenda de la seva mare

Victòria Frederica ha rebut una reprimenda de sa mare | València Diari

 

La infanta Helena, Victòria Frederica i una amiga d’esta, estaven esperant a l’ascensor, i quan este es va parar, van accedir dins, on hi havia un desconegut. La mare, sense tindre en compte la presència d’esta persona, va començar a bonegar a la seua filla: «Fas el que vols. Has arribat a les set del matí i em tens farta. Açò s’ha d’acabar», va dir la infanta, que seguidament va deixar l’ascensor molt enfadada, per a dirigir-se a la seua habitació.

 

En aquell moment l’amiga de Victòria va reaccionar dient-li: «Quin cabreig porta ta mare. Que enfadada estava!», a la qual cosa ella va contestar sense donar-li gens d’importància: «Se li passarà de seguida».

EL MÉS LLEGIT

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys

Mor Gleycy Correia, Miss el Brasil 2018, després d’una operació

La jove tenia tan sols 27 anys i portava dos mesos en coma per una cirurgia per a extirpar les amígdales que va acabar amb una greu hemorràgia ja a casa