La infanta Helena bonega a la seua filla en públic: «Em tens farta»

Compartir:

La infanta Helena ha esbroncat la seva filla

La infanta Helena ha bonegat a la seua filla | Socialité

 

Si durant molts anys es va considerar que el nebot rebel del rei Felip VI era Froilan, amb les seues contínues festes nocturnes, els seus problemes amb els estudis i les seues nóvies, ara pareix que la seua germana li ha llevat el lloc en la qüestió de ser problemàtic.

 

Victòria Frederica, baix el prisma de l’opinió pública, sempre havia semblat una xiqueta més tranquil·la i que no cridava l’atenció per a res; però amb l’adolescència pareix que s’ha destapat i ara és ella la que provoca mal de caps a la seua família, i concretament, a sa mare, la infanta Helena, qui pareix que està farta de la seua actitud.

 

Les seues eixides nocturnes porten a sa mare al límit

En este sentit, ‘Vanitatis’ es feia eco d’un episodi que van protagonitzar mare i filla en públic, i en el qual la infanta Helena hauria esclatat en una forta reprimenda a la seua filla. El succés en qüestió va tindre lloc quan les dos es trobaven allotjades en l’Hotel Alfonso XII de Sevilla fa unes setmanes, amb motiu de la “Exhibición de Enganches de carruatges a la Maestranza, que Victòria era l’encarregada de presidir.

 

Victòria Frederica ha rebut una reprimenda de la seva mare

Victòria Frederica ha rebut una reprimenda de sa mare | València Diari

 

La infanta Helena, Victòria Frederica i una amiga d’esta, estaven esperant a l’ascensor, i quan este es va parar, van accedir dins, on hi havia un desconegut. La mare, sense tindre en compte la presència d’esta persona, va començar a bonegar a la seua filla: «Fas el que vols. Has arribat a les set del matí i em tens farta. Açò s’ha d’acabar», va dir la infanta, que seguidament va deixar l’ascensor molt enfadada, per a dirigir-se a la seua habitació.

 

En aquell moment l’amiga de Victòria va reaccionar dient-li: «Quin cabreig porta ta mare. Que enfadada estava!», a la qual cosa ella va contestar sense donar-li gens d’importància: «Se li passarà de seguida».

EL MÉS LLEGIT

Processen per violència masclista David Leo, l’Estudiant de ‘El cazador’, i guanyador de ‘Pasapalabra’

Encara que l'enregistrament està acabat, fonts de la televisió pública asseguren que RTVE sospesa no emetre els programes ja gravats

Coneix ací com registrar-se per demanar els descomptes de fins al 90% en viatges per a joves

Els descomptes s'apliquen a bitllets senzills i d'anada i tornada per viatjar entre el 15 de juny i el 15 de setembre de 2023 per Espanya i Europa

El suïcidi és la quarta causa de morts entre joves de 15 a 19 anys a Espanya

Psicòlegs reunits este a València adverteixen que s'han multiplicat gairebé per 20 les consultes en els darrers 12 anys

Al Pacino, de 83 anys, anuncia que serà pare per quarta vegada amb la seua parella de 29

L'actor estatunidenc Al Pacino es convertirà en pare per quarta vegada als 83 anys al costat de la seua parella Noor Alfallah, de 29....