Terelu Campos i la seua «íntima» amistat amb un conegudíssim polític

La col·laboradora de 'Sálvame' desvetllarà tots els seus secrets dels seus encontres més personals en un 'Polideluxe' este dissabte
Leer en español
Terelu Campos en 'Sálvame' | Telecinco

 

El pròxim ‘Sábado Deluxe’ podria desvetlar un dels majors secrets que ha estat ocultant durant molt temps Terelu Campos. La filla de María Teresa Campos s'asseurà en el ‘Polideluxe’, tal com va fer la seua germana Carmen Borrego recentment, per a parlar dels seus suposats deutes amb Hisenda, la seua relació familiar i fins i tot els seus possibles amants polítics. 

I és que es rumoreja que Terelu va mantenir fa anys una relació íntima amb un conegut polític. També es parla que esta «amistat» es va originar quan la Campos presentava el programa ‘Con T de Tarde' de Telemadrid, i s'hauria allargat fins que Terelu va començar com a col·laboradora en ‘Sálvame’.

 

 

Perquè va acabar el seu ‘affaire’

El seu nou treball en 'Sálvame' va provocar suposadament l'allunyament la filla de María Teresa i del conegut polític. Però sempre s'ha comentat la possibilitat d'esta relació entre els dos. Fins i tot es va comentar que els encontres entre els dos es produïen en la casa de la presentadora, segons el portal ‘Periodismo Digital’. 

Diverses persones van assegurar veure als escortes del polític pel veïnat. A casa de Terelu entrava en cotxes amb cristalls tintats o amb moto fins a dins del portal amb el casc posat per a no ser reconegut. En aquells dies, molt discretíssim que podria acabar revetllat este dissabte en el ‘Deluxe’.

 

Les raons de la seua «rajada»

Però alguns apunten al fet que esta gran revelació per part de Terelu es deu a un important motiu. Els problemes econòmics pels quals està travessant i els seus suposats deutes amb Hisenda haurien fet que la filla de la Campos es plantejara esta important decisió i deixen a un costat definitivament eixa discreció.

Cal destacar que les germanes Campos sempre han deixat a un costat els seus problemes familiars, sentimentals i econòmics si les coses els anava bé, com succeïa quan gravaven el seu ‘docureality’ ‘Las Campos’. No obstant açò, són mals temps per a la família i açò ha fet que Carmen Borrego explicarà tota la veritat en ‘Sálvame’ i que Terelu faça el mateix, llançant una gran bomba que possiblement sorprendrà molts teleespectadors.

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!