La Comunitat Valenciana ha vacunat a més de 100.000 persones d'altres regions

El 'president' de la Generalitat, Ximo Puig, ha demanat al Govern central "una compensació" perquè hi haja vacunes suficients per als valencians

Imatge d'un sanitari mentre prepara una dosi de la vacuna contra la Covid-19

Més de 100.000 persones procedents d'altres comunitats autònomes han estat vacunades contra la COVID-19 fins al moment en la Comunitat Valenciana. Per això, el Consell ha demanat al Govern d'Espanya "una compensació davant esta situació" perquè hi haja dosis suficients per als residents en la Comunitat.

Així mateix, Puig ha assegurat que la Comunitat i la Conselleria de Sanitat "si que vacunarà" a les persones desplaçades des d'altres comunitats per vacances perquè esta és "una terra acollidora i solidària" on totes les persones seran "ben rebudes".

Així ho ha manifestat el 'president' de la Generalitat ValencianaXimo Puig, en declaracions als mitjans abans de l'acte 'Un futur per a créixer', organitzat pel PSPV-PSOE a Alacant.

El 'president' també ha anunciat que "encara que no disposa d'una previsió exacta" està segur que "moltes persones" hauran de rebre la segona dosi quan estiguen de vacances a Alacant, Castelló o València, però "no serà un problema".

En la mateixa línia, Puig ha donat indicat que "tots els valencians es mereixen gaudir d'unes vacances merescudes" per "el treball extraordinari" realitzat durant la crisi del coronavirus i perquè ara més que mai "necessitem la recuperació emocional".

D'altra banda, el president regional ha recordat als valencians i valencianes que totes aquelles que vagen a estar de vacances en altres territoris quan els toque la segona dosi "hauran de demanar ajornar-la".

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari