Confinen més de 200 alumnes d’un col·legi de Tavernes de la Valldigna

Compartir:

 

Un total de 200 alumnes d’infantil i de primària d’un col·legi de Tavernes de la Valldigna són a casa seua confinats per un brot que afecta més de 30 persones contagiades, en què es troba personal laboral del col·legi i l’alumnat.

El confinament de l’alumnat del col·legi Parroquial San José – Patronat té com a origen un macrobrot de positius per Covid-19 i afecta un total de 9 classes del centre escolar, segons ha avançat el diari Levante-EMV.

Pel que sembla, algunes de les aules ja estaven confinades des de la setmana passada, però el centre ha decidit confinar tots els cicles d’infantil i primària, que hauran de romandre en aïllament preventiu fins al pròxim 5 de desembre, per la qual cosa no tornaran a classe fins a un cop haja passat el pont a la Constitució, el pròxim 9 de desembre. Actualment, només assisteixen a classe els alumnes que pertanyen a secundària.

A la darrera notificació de la Conselleria de Sanitat d’este dimecres s’informava d’un brot que afectava 22 casos, localitzat a Tavernes de la Valldigna d’àmbit educatiu. Així mateix, la comarca de la Safor, a la qual pertanyen el municipi,

A més, recentment, l’Ajuntament de Tavernes ha suspés la gran majoria d’actes públics programats pel consistori per a les pròximes setmanes davant l’augment dels casos de coronavirus. La incidència acumulada de la localitat està en 741,38 casos i la de la comarca de la Safor, a què pertany el municipi, se situa per sobre del risc extrem en ser una de les que més casos ha detectat en les últimes setmanes.

EL MÉS LLEGIT

Un avi tira al seu net nounat al fem

L'home va ser descobert quan va portar a la seua filla a un hospital amb una hemorràgia greu

200 punts de donació addicionals per a aconseguir més de 26.000 unitats de sang

La iniciativa recorda als pacients que necessiten transfusions de sang per a viure o millorar la seua salut

Arriben a Espanya 5.300 dosis de vacuna contra la pigota del mico

Sanitat comptabilitza 800 casos a Espanya, encara que queden dades per comptabilitzar-li les comunitats

Ghislaine Maxwell, condemnada a 20 anys de presó per delictes sexuals

El 29 de desembre de 2021 se li va declarar culpable de cinc dels sis càrrecs en contra seua, entre ells, el de tràfic sexual de menors