Detectats més de 300 positius entre la C.V. Madrid i el País Basc després d'un viatge de fi de curs a Mallorca

Els brots s'han detectat entre estudiants de segon de Batxillerat després de la Selectivitat en els viatges d'estudis a Mallorca per a celebrar "la fi de curs"

La Comunitat Valenciana i les comunitats autònomes de Madrid, Múrcia i el País Basc han detectat brots amb més de 300 positius entre estudiants de segon de Batxillerat després de la Selectivitat i que van viatjar a Mallorca per a celebrar "la fi de curs".

Segons ha confirmat fonts sanitàries, hi ha 245 positius confirmats a Madrid i almenys 452 persones aïllades, 32 a Elx, 49 a Euskadi i diversos casos a Cantàbria o Múrcia. Els casos s'han detectat després de tornar els estudiants als seus llocs de residències. No obstant això, la Conselleria de Sanitat de Balears ha indicat que a Mallorca encara no s'han identificats casos relacionats amb estos brots.

Els estudiants que van viatjar a les Illes Balears per a celebrar "la fi de curs" es van relacionar entre ells i van participar en diferents esdeveniments i festes multitudinàries. A més, molts d'ells van viatjar en el mateix ferri, que va sortir del Port de València fins a l'illa.

Així mateix, el Centro de Coordinación de Alertas i Emergències Sanitàries està investigant estos casos per a conéixer el lloc de contagi i ha convocat per a esta tarda una reunió "d'urgència" amb les comunitats.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"CORONAVIRUS COMUNITAT VALENCIANA: 279 casos nous i un mort" "Sanitat registra ara una mitjana diària de 15 noves hospitalitzacions per coronavirus"