Una jove detinguda per negar-se a posar-se la mascareta en València

La xica s'ha posat a fumar un cigar en presència dels policies, expulsant cap a ells el fum
La jove s'ha negat a posar-se una mascareta | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut en València a una jove de 18 anys com a presumpta autora d'un delicte de resistència i desobediència contra un agent de l'autoritat, després de negar-se en diferents ocasions a posar-se la mascareta, a pesar de les indicacions i advertiments dels policies.

Els fets han passat en un carrer del districte valencià de Proveïments. Els policies estaven fent faenes de prevenció de seguretat ciutadana, quan han sigut avisats per diferents vianants, indicant-los que una xica es trobava enmig de la carretera.

Els agents s'han mobilitzat fins al lloc dels fets, i la xica els ha dit que no es posava la mascareta perquè «això del Covid-19 és una mentida», indicant-li els agents, reiteradament, l'obligació de portar-la. Fins i tot li han oferit una mascareta quirúrgica, però la jove l'ha trencat en trossos. També s'ha posat a fumar un cigar en presència dels policies, expulsant cap a ells el fum. 

Els policies han advertit a la xica en diferents ocasions que la seua actitud podria ser constitutiva de delicte, si bé la dona s'ha negat en tot moment a seguir les seues indicacions i col·locar-se la mascareta. Per tot això, ha sigut detinguda com a presumpta autora d'un delicte de resistència i desobediència. L'arrestada ha passat a disposició judicial.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: El total de classes confinades en l'última setmana del curs escolar valencià" "La reobertura de les terrasses ve marcada per la pluja i les queixes de l'aforament"