El passaport covid s’aplicarà a tota l’hostaleria, cinemes, gimnasos i seus festeres

Compartir:

 

El passaport covid serà obligatori per accedir a tota l’hostaleria fins i tot els llocs menors de 50 d’aforament que ara estaven exempts, cinemes o auditoris i tots els espais on es bega o es menge, així com a gimnasos, seus festeres o instal·lacions esportives. Aquestes mesures han de ser aprovades pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV).

Així ho ha anunciat el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, a la roda de premsa posterior a la reunió de la Taula Interdepartamental per a la Prevenció davant la Covid-19, que s’ha celebrat este migdia al Palau de la Generalitat.

A més, el cap del Consell ha anunciat que es realitzarà “un nou impuls al pla de vacunació” i s’instal·laren 42 punts de vacunació amb cita prèvia per a administrar terceres dosis. Les persones tornaran a ser avisades per SMS o per via telefònica. Els punts se situaren en poliesportius, espais recreatius per a persones majors i al costat dels hospitals.

Aquestes persones ja estan sent avisades per SMS i per via telemàtica perquè assistisquen als nous vacunodroms que estaran instal·lats en poliesportius, espais recreatius per a persones majors i al costat dels hospitals.
 

EL MÉS LLEGIT

Els solters majors de 50 són més oberts de ment

El 37% dels solters sènior els agrada la forma en què el seu cos canvia amb el pas del temps

Les mascotes alimentades amb menjar casolà tenen el doble de probabilitats de ser obeses

El risc de patir un excés de pes està directament relacionat amb els hàbits de vida i la relació afectiva entre la mascota i el seu cuidador

La probabilitat d’embaràs espontani pot caure a un 8% en dones amb endometriosi

L'Endometriosi no és una malaltia fàcil, s'estima que es tarda entre 8 i 10 anys a diagnosticar-la, quan hi ha dolor

Conciliatech, campus gratuït per a afavorir la conciliació laboral i familiar

En aquest campus de la ciutat de València, que se celebrarà en 3 centres del 27 de juny al 8 de juliol, participaren 60 xiquets i xiquetes de fins a 14 anys