Sanitat rectifica i es podrà vendre alcohol fins a les 22 hores

Got de cervesa

La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana ha rectificat l’horari de venda de begudes alcohòliques en supermercats i comerços i s’ampliarà fins a les 22.00 hores, a partir de l’entrada en vigor de les noves mesures el pròxim 26 de juliol.

Així ho estableix la resolució d’este divendres 22 de juliol el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, que actualitza i àmplia les mesures preses pel Consell per a controlar i frenar l’augment de contagis de les últimes setmanes en el territori valencià.

Diari Oficial

Així mateix, l’anterior resolució contemplava el limite de venda d’alcohol en establiments entre les vuit de la vesprada i la set del matí, per la qual cosa molts supermercats i establiments s’havien expressat “molestos” perquè asseguraven que esta mesura “els perjudicava i no frenava l’organització de botellots“.

D’altra banda, segueix en vigor la prohibició de consum d’alcohol en la via pública les 24 hores del dia, exceptuant en els establiments autoritzats com a restaurants i bars, durant l’horari d’obertura. L’incompliment de la normativa suposarà sancions de més de 30.000 euros.

Per tant, a partir del pròxim dilluns i fins al 16 d’agost queda prohibida la venda de begudes alcohòliques durant la franja horària entre les 22.00 hores i les 7.00 hores de l’endemà, en tota mena de comerços de venda al públic com a supermercats, comerços i establiments. No obstant això, sí que es podrà comprar i consumir en els locals autoritzats per a això.