On em puc vacunar aquest cap de setmana?

La Conselleria de Sanitat ha instal·lat diversos punts mòbils sense cita per vacunar les persones que encara no ho han fet o necessiten completar la seua pauta
Punt vacunació | GVA

La Conselleria de Sanitat i Salut Pública després de l'èxit d'assistència als darrers punts de vacunació mòbil, tornarà a instal·lar aquest cap de setmana diversos vacunòdroms sense necessitat de cita prèvia a València, Alacant i Castelló.

Amb l'anunci de la Generalitat Valenciana d'implantar el certificat covid i aprofitant el Black Friday, durant divendres i dissabte passat el Consell va instal·lar diversos espais de vacunació per augmentar la cobertura de vacunes davant del coronavirus, aconseguint que en total s'administraren al voltant de 2.000 dosis de la vacuna contra el coronavirus.

Per això, Sanitat tornarà a instal·lar aquest cap de setmana diversos punts mòbils de vacunació sense cita distribuïts per les tres províncies per a aquelles persones que encara no han rebut cap dosi o hagen de completar la pauta completa.

A València, aquest divendres 3 i demà dissabte 4, les persones que ho requerisquen podran acudir al punt de vacunació de la Ciutat dels Arts i les Ciències , coincidint amb la fira del corredor ExpoDeporte, prèvia a la Marató de València que se celebra aquest diumenge. L'horari serà de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

A la província d'Alacant es poden immunitzar al Centre Comercial Plaça Mar de la capital, de 15 a 20 hores, i al Centre Comercial l'Aljub d'Elx de 17 a 21 hores. Pel que fa a Castelló, el punt estarà instal·lat al Centre Comercial de la Salera, en horari de 15 ha 20 h.

Segons les dades proporcionades pel departament de Sanitat, fins ara el territori valencià ha immunitzat al voltant de 4.029.904 milions de persones amb pauta completa, més del 90% de la població a tota la Comunitat Valenciana.

Així mateix, quant al passaport covid més de 2,9 milions de valencians i valencianes ja el tenen. En els últims 7 dies s'han descarregat més de 720.000 certificats Covid en la Comunitat Valenciana, amb una mitjana de 103.000 descàrregues diàries. Durant el mes de novembre s'han acumulat 1.256.640 descàrregues del certificat.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vacuna d'AstraZeneca: científics descobreixen el possible desencadenant dels trombes" "1.522 nous casos de coronavirus i 6 morts a la Comunitat Valenciana"