València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Assalten els xalets de tres jugadors del València i el Villarreal mentre ells estaven amb l'equip

En els tres casos els robatoris no es van arribar a cometre gràcies a la ràpida actuació dels cossos de seguretat de l'Estat i l'empresa de seguretat de la urbanització.
Imatge del partit Villarreal CF - València CF d'Europa League | Blanquinegres

 

Recentment s'han produït fins a tres intents de robatori en els domicilis de tres futbolistes del València CF i el Villarreal CF, mentre els afectats estaven disputant algun partit o concentrats amb l'equip, segons informava el diari Las Provincias.

 

Els jugadors afectats han sigut Ezequiel Garay i Gabriel paulista, per part del València CF, i Ramiro Funes Mori per part del Villarreal CF. Tots ells resideixen en xalets de la urbanització Torre en Conill de Bétera, a la comarca del Camp de Túria.

 

En els tres casos els robatoris no es van arribar a cometre gràcies a la ràpida actuació dels cossos de seguretat de l'Estat i l'empresa de seguretat de la urbanització. Tot i això, sí que es van viure moments de tensió i pànic, ja que els jugadors estaven fora dels domicilis, amb els seus equips, però les seues parelles sí que es trobaven a casa en el moment dels assalts, que es van produir en tres nits diferents.

 

A més, en el cas dels intents de robatori a Paulista i Funes Mori, els lladres van arribar a colpejar unes finestres amb algun objecte contundent. En el cas del domicili de Garay, els assaltants també van intentar entrar mentre la parella del jugador, i una empleada de la casa, es trobaven dins.

 

Dies abans, uns assaltants també havien intentat accedir a un altre xalet de la urbanització, que inicialment havia sigut arrendat pel mateix Gabriel Paulista, tot i que finalment s'havia canviat a l'altre domicili.

 

Així mateix, un altre veí de la urbanització també va denunciar un robatori davant la Guàrdia Civil, segons assenyalava Las Provincias. Per sort, a causa de tractar-se d'una segona residència, la víctima no va patir un robatori greu, ja que no comptava amb molts objectes de valor en el domicili.

 

Davant aquesta onada d'assalts, s'ha reforçat la seguretat de la zona, amb més vigilants privats i major presència de la Guàrdia Civil i la Policia Local.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!