Un encertant de la Bonoloto a Vilamarxant s'emporta quasi un milió d'euros

El premi ascendeix a 942.378,33 euros.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Un afortunat o afortunada de la Comunitat Valenciana s'emportava aquest dimarts el pot de més de 900.000 euros que posava en joc la Bonoloto en el seu segon sorteig de la setmana, celebrat ahir, 26 de febrer.

La persona agraciada ha aconseguit el premi de primera categoria, és a dir, 6 encerts, que aquest dimarts comptava amb un pot de 942.378,33 euros. En ser l'únic encertant de la categoria, s'emporta tot el premi. El bitllet guanyador va ser segellat a l'administració situada en la plaça Dos de maig, número 8, de Vilamarxant, a la comarca del Camp de Túria.

La combinació guanyadora d'aquest dimarts estava formada pels números 2, 6, 20, 24, 32 i 41. El complementari va ser el 47 i el reintegrament el 2.

El sorteig també va deixar dos persones agraciades amb el premi de segona categoria, corresponent a 5 encerts i el complementari, a Granada i Madrid. En aquest cas, l'import del premi ascendeix a 89.329,31 euros.

La Bonoloto de dilluns reparteix més de 40.000 euros a La Pobla Llarga

Aquest dilluns, el sorteig de la Bonoloto ja repartia un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la Pobla Llarga, a la comarca de la Ribera Alta.

L'afortunat o afortunada va ser encertant de segona categoria (5 números + complementari), i el premi obtingut va ser de 43.537,77 euros. El bitllet premiat es va segellar en el carrer Nou, número 14, de la localitat.

Aquest mateix premi van aconseguir altres tres persones, encertants de 5 números i el complementari, a Gijón, Balsapintada (Múrcia) i El Vendrell (Tarragona). En el sorteig de dilluns no va haver encertants de primera categoria (6 encerts).

La combinació guanyadora de dilluns va ser 4, 6, 15, 26, 42 i 49. El complementari va ser el 41 i el reintegrament el 7.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Llíria inverteix més de 16.000 euros en la instal·lació de noves marquesines per al bus municipal" "ATENCIÓ: Dos detinguts per intentar matar un home amb un bat de beisbol a València"