Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Llíria inverteix més de 16.000 euros en la instal·lació de noves marquesines per al bus municipal

El Consistori col·locarà aquest mobiliari en les rutes de les línies 1, 4 i 5 atenent els suggeriments de la ciutadania
Leer en español
Imatge de les noves marquesines municipals | Ajuntament de Llíria

 

 

La Regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Llíria continua la seua aposta per la millora del servei de transport públic, amb la instal·lació de noves marquesines en diferents rutes de les línies del bus municipal, que han suposat una inversió total de 16.400 euros.

 

Amb la instal·lació d'aquest mobiliari urbà es pretén “donar un millor servei a les parades de l'autobús de Llíria, protegint als usuaris del sol, la pluja o el vent” ha explicat el regidor de l'àrea, Francesc Fombuena, amb l'al·licient afegit de “incrementar la seguretat viària”.

 

Segons l'edil, aquesta mesura “demostra novament que, des del Consistori, s'està responent als suggeriments i necessitats de la ciutadania. Per aquesta raó, s'ha registrat un increment del nombre d'usuaris després de les millores realitzades i la reorganització dels horaris de les rutes del bus municipal”.

 

En concret, s'han instal·lat ja dos noves marquesines al carrer Puríssim, dins del recorregut de la Línia 1 del bus urbà. Pròximament, la Brigada Municipal d'Obres s'encarregarà de la instal·lació d'una marquesina a la urbanització de la Joliesa, corresponent a la Línia 5, i una altra a la urbanització San Miguel, pertanyent a la Línia 4.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris