Llíria presenta a Fitur la seua oferta turística del 2019

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat l’aparador de Turisme Llíria en el Dia de la Comunitat Valenciana a la Fira de Turisme de Madrid.
L’aparador de Turisme Llíria es troba en l’espai del Patronat Provincial ‘València Turisme’ | Ajuntament de Llíria

 

Llíria es troba promocionant l’oferta turística la localitat a Fitur 2019, des de l’aparador de Turisme Llíria en l’espai del Patronat Provincial ‘València Turisme’.

En el Dia de la Comunitat Valenciana a Fitur, l’estand de Llíria ha comptat amb la visita del president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i de la vicepresidenta Mònica Oltra, que han pogut descobrir les novetats turístiques de la localitat acompanyats per la primera tinent d’alcalde, Consuelo Morató, i el regidor de Turisme, Paco García. Mentre que ahir va ser el president de la Diputació de València, Toni Gaspar, qui va passar per l’expositor edetà.

Quatre són els projectes turístics que Llíria presenta en la present edició de Fitur, “prenent com a base la música i el patrimoni, dos dels elements clau de la nostra ciutat” ha explicat l’edil de Turisme. “Tenim el potencial per convertir la nostra ciutat en un dels principals referents turístics de la Comunitat Valenciana i els quatre projectes que presentem són una mostra d’este potencial”.

La commemoració “Any de la Sang: centenari d’un monument” encapçala la programació turística de Llíria, amb motiu del centenari de la declaració de l’església com a Monument Nacional. Un dels més rellevants serà “El Desenllaç 2019: I Festival de Música Antiga de Llíria”, que és una altra de les novetats que es presenten a la Fira de Turisme 2019.

Amb la música com a element destacat, la Ciutat de la Música presentarà demà a la fira la candidatura de Llíria a Ciutat Creativa de la UNESCO en la categoria de música, amb l’objectiu de generar economia al voltant d’esta disciplina. Hui ha sigut el torn de la presentació del projecte de construcció de la rèplica del mosaic “Els 12 treballs d’Hèrcules”, l’últim dels quatre projectes que conformen l’oferta turística de Llíria per al 2019.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!