València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La neu emblanquina Els Ports

La neu ha quallat a municipis a més de 1.000 metres sobre el nivell del mar
La neu emblanquina municipis a Els Ports, en aquest cas Vilafranca | Ajuntament Vilafranca

 

La borrasca  'Helena'  ha arribat a la península per a descarregar nombroses precipitacions durant les pròximes hores, que ja comencen a ser en forma de neu a les zones d'interior i més elevades. A la Comunitat Valenciana no s'anem a poder lliurar ni d'açò ni tampoc del vent i el  fred, i des d'abans de les 8 del matí ja han pogut començar a comprovar-ho, per exemple, a la comarca dels Ports, a Castelló

 

D'esta forma, a localitats com Vilafranca, Morella, Portell i Coratxà, a la Tinença de Benifssa aa ha començat a quallar la neu, com es pot comprovar al següents vídeos que han estat publicats als comptes de Twitter. Estos pobles es troben entre a més de 1.000  metres sobre el nivell del mar, i s'espera que la neu arribe a cotes encara més baixes.

 

 

 

Avís taronja per ratxes de fins a 130 km/h a Castelló i 90 a l'interior de València i Alacant

 

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha decretat l'avís taronja (risc important) per ratxes de vent que podran aconseguir puntualment fins a 130 quilòmetres per hora en tota la província de Castelló i 90 a l'interior sud de València i l'interior nord d'Alacant. La resta d'aquestes dos províncies està en avís groc (risc), també per fort vent.

Els termòmetres oscil·laran entre 18 i 8 graus a la ciutat de València, 17 i 9 a Alacant capital i 17 i 7 a Castelló de la Plana. El mercuri anotarà els valors més baixos en la localitat castellonenca de Morella, amb màximes que no passaran de 6 graus i mínimes de fins a -1.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!