València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Élite Sports se'n va: l'Ontinyent CF, en perill de desaparició

L'acord previst entre la directiva del club del Clariano i Élite Sport no s'ha signat hui
Si no es recondueix la situació, prop d'arribar als 90 anys d'història, el club del Clariano podria veure's abocat a la liquidació | Ontinyent CF

 

Els problemes de l'Ontinyent CF des de la vessant administrativa s'acumulen. Si no hi ha cap moviment d'última hora que reconduïsca la situació, el club de la capital de la Vall d'Albaida pateix una situació perillosa que podria derivar en la liquidació d'aquest. Les raons d'aquesta situació no són altres que la falta d'un acord que s'havia d'haver signat hui entre la Junta Directiva dels del Clariano i Élite Sports, l'empresa que anava a fer-se càrrec de la gestió d'un club en concurs de creditors. 

 

Segons diverses informacions, les negociacions havien fructificat en un acord verbal bastant sòlid, que havia de ser signat ahir dilluns a les 16h a València. No obstant això, cap al migdia va haver un canvi de posició des d'Élite Sports, que va anunciar l'ajornament de la signatura i no assegurava la seua entrada en l'Ontinyent CF. Conseqüentment, hui dimarts s'obria una possibilitat de reconduir les negociacions i arribar a un enteniment que fera possible garantir l'estabilitat de l'històric club de la capital del tèxtil valencià. 

 

Malgrat els treballs realitzats durant els últims dies entre la Directiva i l'administrador concursal per tal de començar a veure la llum, i malgrat haver acceptat per part del club totes les condicions posades per Élite Sports, inclosa la retirada de les diverses demandes existents, sembla que la solució està lluny d'arribar quan ens trobem immersos en el temps de descompte. 

 

La crítica situació del club després dels diversos desencontres entre la Directiva i Élite Sports ha arribat a la xarxa social Twitter, on el capità de l'Ontinyent CF, Juanan Casanova, afirmava: "Segons les notícies que ens arriben a través de l'administrador concursal, Élite Sports decideix després d'1 mes negociant que no li interessa comprar el club quan se li han acceptat totes les condicions que ha posat. L'Ontinyent CF ha arribat a la seua fi". Unes dures declaracions a les quals ha respost directament el director general d'Élite Sports, Adrián Márquez: "Crec que t'equivoques Juanan, el que vos deixa de pagar les nòmines no és Élite, el que incompleix amb els pagaments a curt termini no és Élite, el que ha posat un milió d'euros SÍ és Élite. Les explicacions a qui ha gestionat el club aquests últims sis mesos. Els números no enganyen". 

 

Davant aquesta situació, la Directiva i l'administrador concursal han convocat la plantilla i treballadors del club per a demà dimecres amb l'objectiu de traslladar-los tota la informació. Tot i això, si els jugadors no cobren abans de dijous, tenen la possibilitat de marxar a altres equips, amb la qual cosa la continuïtat d'un club que no podria oferir una mínima aliniació es trobaria davant una tessitura de serioses dificultats que podrien desembocar en la liquidació d'un club que està prop d'arribar als 90 anys d'història. 

 

 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!