Un familiar de Michael Schumacher revela que «desgraciadament està en coma, lluitant per la seua vida i aguantant amb prou faenes»

A més ha confirmat que té poques possibilitats de sobreviure afegint que «no creiem que tinga moltes possibilitats»
Michael Schumacher, en una imagen de archivo.
Michael Schumacher, en una imagen de archivo. | Ferrari.

 

Poc se sap sobre l'estat de Michael Shumacher des de ja fa un temps. Des que va patir un accident mentre practicava esquí el passat 29 de desembre de 2013, poc s'ha sabut de l'evolució del pilot. L'expilot va ser ràpidament traslladat a l'hospital, on va passar deu mesos abans que la seua família li'l portara a la seua mansió en la localitat de Gland, a Suïssa, tal com explica 'Diari Gol'. Des de llavors, tan sols el seu germà Ralf, la seua família i els seus amics més íntims entren en la casa del pilot, mentre les informacions sobre el seu estat se seguixen guardant amb clau.

Les últimes notícies que es van saber sobre la seua salut la va publicar el portal 'Las2orillas', on s'explicava en un article que actualment el germà havia passat a pesar 45 quilos i mesurar 1,60 centímetres. A més, assegurava que quinze especialistes li atenien en la seua casa cada dia amb un tractament que ascendia fins als 100.000 euros mensuals. També explicaven des del portal que l'alemany es passa el dia tombat en el llit, que no respira i que una màquina ho fa per ell durant les 24 hores del dia, i que la seua dona intenta traure-ho al jardí perquè prenga l'aire.


Una informació que sembla que ha empitjorat amb el pas dels dies, ja que, ara s'ha fet públic un testimoniatge d'un familiar directe del pilot que ha deixat un missatge realment aterridor. «Desgraciadament està en coma, lluitant per la seua vida i aguantant amb prou faenes, no creiem que tinga moltes possibilitats. Tota la gent que li vol ve a veure-li cada dia», ha explicat un parent proper a una revista. Unes paraules que han marcat a moltes persones, sobretot entre els seus companys de Fórmula 1 que ho veuen com un ídol per a ells després de tot el que ha arribat a aconseguir.
Comentaris