València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Kamara renova per dos anys amb el València Basket

Kamara en la imatge promocional de la renovació fins 2020 | València Basket

 

València Basket i la pivot senegalesa Thiama Kamara han arribat a un acord perquè aquesta continue lligada a l’entitat taronja durant els pròxims dos anysThiama jugarà cedida la primera temporada.

Kamara debutà ja en competicions espanyoles des d’infantil perquè té la condició de jugadora de formació espanyola i acumula una gran experiència a les pistes, arribant a competir en Lliga Femenina 1 amb Spar Gran Canària en la temporada 2015/2016. I en la temporada 2016/2017 la pivot va rendir un alt nivell a Extremadura en Lliga Femenina 2 abans de recalar a València Basket la passada temporada.

En la seua primera temporada com a taronja, Kamara ha participat fins en 17 partits, amb una mitja de 7 minuts per enfrontament.

El conjunt taronja buscarà una cessió durant aquesta temporada en un destí en el qual puga continuar acumulant minuts per a desenvolupar el seu potencial.

Amb aquesta renovació, València Basket s’assegura la continuïtat d’una jugadora en clar creixement, ja que en el seu primer any ha deixat detalls del que pot aportar en un futur no molt llunyà.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!