L'Alqueria del Basket obri hui les seues portes

Compta amb una superfície pròxima als 15.000 m² amb 13 pistes de bàsquet: 9 cobertes equipades amb parquet i quatre exteriors
Així es vorà L'Alqueria del Basket per fora | València Basket

 

L'Alqueria del Basket obri hui les seues portes, després de retallar els mesos de construcció, previstos quasi per a 2018. Les noves instal·lacions de bàsquet de formació que està impulsant Valencia Basket a través de la Fundació València Bàsquet 2000 inicien, per tant, hui la seua activitat. Un centre esportiu catalogat com un dels més grans d'Europa serà la referència del bàsquet valencià. De fet, és, comptant també amb la Fonteta, l'espai més gran de bàsquet que hi ha al nostre continent, i és que, L'Alqueria del Basket compta amb una superfície propera als 15.000 m² amb 13 pistes de bàsquet: 9 cobertes equipades amb parquet i quatre exteriors i amb els seus corresponents vestuaris, gimnàs i zona mèdica. De fet, la inauguració d'este espai suposarà que la ciutat de València estiga a l'avantguarda d'un dels esports més practicats i populars del món.


En l'execució de l'obra, dissenyada per l'estudi valencià ERRE Arquitectura, han intervingut 230 treballadors i 45 empreses, en un 90% empreses valencianes. Les obres es van iniciar l'abril de 2016, concloent en el present mes d'agost, per la qual cosa s'han realitzat en només 16 mesos i ha permés avançar la data inicialment prevista. Un temps rècord que ha sigut possible gràcies a la voluntat de tots i la coordinació dels responsables del projecte. La inversió realitzada, al voltant de 18 milions d'euros, ha sigut coberta al 100% per Juan Roig a través de la Fundació València Bàsquet 2000. Les noves instal·lacions suposaran un impuls, no només per als més de 500 xiquets i xiquetes que componen actualment l'Escola i Planter del Valencia Basket sinó també per al desenvolupament del bàsquet en general.
 

Les obres van acabar-se a l'agost
Les obres van acabar-se a l'agost | Valencia Basket

 


Imatge aèria de l'Alqueria del Basket
Imatge aèria de l'Alqueria del Basket | Valencia Basket

 

Els camps exteriors de l'Alqueria del Basket
Els camps exteriors de l'Alqueria del Basket | Valencia Basket

 Comentaris