València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El Llevant demana la suspensió cautelar de la Copa del Rei fins que es resolga el seu recurs

El FC Barcelona s'enfronta demà, a les 21.30 hores, al Sevilla en els quarts de final.
Chumi, durant el partit entre el Barça i el Llevant. | FC Barcelona

 

El Llevant continua el seu periple per defensar les irregularitats viscudes en el partit d'anada dels huitens de final de la Copa del Rei, en relació amb l'alineació presentada pel FC Barcelona.

El club granota ha presentat aquest matí, a les 10.00 hores, en el Tribunal Administratiu de l'Esport (TAD) un recurs per alineació indeguda per part del Barcelona en el partit d'anada de huitens. Així mateix, el club valencià ha demanat que, de forma cautelar, se suspenga la competició fins que el recurs quede resolt. Cal recordar que la següent eliminatòria de la Copa del rei, els quarts de final, arranquen aquesta mateixa nit al Coliseum Alfonso Pérez, amb el Getafe-València.

Des del Llevant es considera que hi ha suficients fonaments perquè se'ls done la raó en aquesta situació. El club denuncia que el conjunt blaugrana, dirigir per Ernesto Valverde, va alinear en el partit d'anada dels huitens de la Copa a Chumi, jugador que estava sancionat en el filial del Barcelona. El defensa va jugar 58 minuts d'encontre. Després del partit d'anada i tornada, el Llevant va caure eliminat.

Els granotes esperen que el TAD faça pública la seua decisió abans del partit de l'equip classificat, el Barcelona, que s'enfronta demà a les 21.30 hores en el Ramon Sánchez Pizjuan al Sevilla. En cas que aquest recurs tampoc prospere, el Llevant planteja dirigir-se a la Justícia ordinària.

Dos negatives a donar la raó als granotes

La presentació del recurs davant el TAD arriba després de la negativa de la jutgessa de Competició primer, i el Comité d'Apel·lació després, sobre la suposada alineació indeguda de FC Barcelona.

Tant la jutgessa de Competició com el Tribunal d'Apel·lació s'han reafirmat en la seua negativa a donar la raó als granotes per la tardança en la presentació de la reclamació. En els dos casos s'ha considerat que la denúncia està fora de termini, ja que aquest acabava el passat 11 de gener, a les 14.00 hores. Pel que fa al recurs presentat al TAD, s'ha formalitzat hui a causa del retard en la decisió del Comité d'Apel·lació, que no va comunicar la seua postura fins a les 0.00 hores de la nit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!