València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'Ontinyent CF salva la vida en temps de descompte gràcies a un grup d'aficionats

Un grup d'empresaris de la capital de la Vall d'Albaida han aportat la quantitat necessària per pagar als jugadors i evitar la liquidació
Jugadors de l'Ontinyent en un partit al Clariano | Ontinyent CF

 

 

 

Quan semblava que l'àrbrit anava a pitar el final del partit més trist per a l'Ontinyent CF, i les desavinences entre el club de la capital del tèxtil valencià i Élite Sports podien acabar desembocant en la liquidació de l'emblemàtica entitat esportiva amb 88 anys a les esquenes, un "corner en el minut 94" ha acabat en "gol a favor de l'Ontinyent". Aquestes declaracions del president del club, Luis Ortiz, qui ha tingut paraules d'agraïment per a un grup d'aficionats locals vinculats al club "des de tota la vida" han ressonat amb un sentiment especial en la sala de premsa del Clariano, després d'una nit en què les xarxes socials dels ontinyentins ploraven un final que semblava inevitable.

 

Segons explicava el propi Luis Ortiz en una roda de premsa que havia alçat molta expectació, aquest grup d'empresaris de diversos sectors aficionats al club des de sempre, "no podien deixar que la història de l'Ontinyent acabara" i, conseqüentment, han aportat els recursos necessaris per donar vida a un club que ha viscut la seua nit més amarga, en comprovar com les hores passaven i la incertesa s'apoderava.

 

La situació creada en les darreres hores, havia provocat que diversos jugadors es trobaren en la necessitat d'anar buscant altres opcions abans que expirara el termini per poder fitxar. No obstant això, en paraules d'Ortiz, "si ha hagut un grup de gent disposada a fer l'esforç necessari per tirar endavant aquest club, no podem deixar que se'n vagen jugadors fonamentals per al projecte esportiu de l'Ontinyent CF. 

 

Per últim, Ortiz ha declarat sentir-se "molt dolgut", segons expressava entre llàgrimes, per "haver fet firmar la renúncia a directius que portaven més de quaranta anys en aquesta casa". Tanmateix i si no hi ha cap canvi que faça perillar la solució acordada, aquest gol d'última hora quan l'àrbrit tenia el xiulet preparat per sentenciar, ha retornat l'alegria l'afició del Clariano, almenys de moment. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!