València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

El València CF dona un pas de gegant per a acabar el "Nou Mestalla" la temporada 2021-2022

La consultora s'encarregarà del finançament del nou estadi i la venda de les parcel·les de Mestalla
Imatge del redisseny del Nou Mestalla | València CF

 

El València CF ha signat aquest dilluns un acord amb Deloitte, la major consultora empresarial de tot el món, per a ser el seu aliat estratègic de tot el procés necessari per al trasllat al futur estadi en els terminis previstos en l'Actuació Territorial Estratègica .

  

  

Esta aliança entre el València CF i Deloitte, en la qual s'ha anat avançant en els últims mesos, és un pas clau perquè el futur estadi del València CF, d'acord amb el redisseny previst i el seu consegüent procés de modificació de llicències, siga una realitat en la temporada 2021/2022. Els quatre aspectes fonamentals que han firmat són els següents: Finançament global de l'operació, Venda de la parcel·la de l'actual estadi de Mestalla, Supervisió del procés de finalització del nou estadi i Pla de negoci i venda del terciari del nou estadi.

  

 

 

Un nou redisseny

El passat 5 d'octubre el València CF va presentar el nou redisseny del Nou Mestalla. Un redisseny que baixarà l'aforament de 75.000 localitats a 60.000 així com un canvi en la infraestructura per tal d'abaratir costos i poder acabar el camp.

El club de Mestalla i l'Ajuntament de València continuen intercanviant documentació per tal que es puguen complir els tràmits i que el València CF es trasllade a la seua nova casa en la temporada 2021/2022.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!