Creixen els assistents a la XX edició de 'El Primer Corte de la Miel' d'Ayora

Les dades proporcionades per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament mostra un augment del 10% en el nombre de visitants respecte al 2019
Inauguració 'El Primer Corte de la Miel de Ayora' |

"Èxit" d'assistents a la XX edició de 'El Primer Corte de la Miel' d'Ayora. Segons les dades publicades per la Regidoria de Turisme esta fira, celebrada del 8 al 12 d'octubre, que mostren que ha crescut en un més d'un 10% el nombre d'assistents davant les dades registrades en l'edició del 2019.

Totes les activitats culturals i infantils han penjat el cartell de "complet", així com la demostració en viu del 'corte de la miel'. Els expositors participants també han augmentat el nombre de vendes, així com els comerços locals que s'han vist beneficiats. A més, la restauració local i l'hostaleria a nivell supra-comarcal ha penjat el cartell de complet.

Milers de persones han visitat durant estos cinc dies la localitat valenciana d'Aiora i han pogut gaudir tant del seu paisatge, cultura, patrimoni i gastronomia. "Tots els visitants han mostrat un alt grau de satisfacció en l'organització de la fira, neteja i les mesures adoptades de prevenció de contagis" han explicat des de l'àrea de Turisme.


El Centre d'Interpretació Apícola- oficina de turisme, ha rebut durant estos dies un miler de visites i consultes de tots els llocs de país i fins i tot de l'estranger.

En definitiva, les dades que ens ha deixat la vintena edició de 'El Primer Corte de la Miel', ens reafirma en sol·licitud realitzada a Turisme Comunitat Valenciana i a Ministeri de Turisme perquè siga declarada d'Interés Turístic Nacional.

Esta fira apícola està actualment declarada com a Festa d'Interés Turístic Autonòmic per la Generalitat Valenciana i va ser guardonada el 2020 per la XIX Edició Fira 'Primer Corte de la Miel' amb el premi Turisme Comunitat Valenciana, en la modalitat promoció i comunicació turística.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"El Oktoberfest de Castelló completament desbordat" "L'emotiva i solemne 'Ofrena' i la 'cremà' tanquen l'últim dia de les Falles de Borriana"