La Bonoloto de dilluns deixa un premi de més de 230.000 euros a la Pobla de Farnals

La persona afortunada ha sigut l'única encertant de primera categoria a tota Espanya.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Aquest dilluns la Bonoloto deixava el seu primer premi a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat de la Pobla de Farnals, a la comarca de l'Horta Nord.

 

L'afortunat o afortunada ha obtingut un premi de primera categoria, és a dir de 6 encerts, que en el sorteig d'aquest dilluns suposava un premi de 238.435,19 euros. La persona encertant ha sigut l'única d'aquesta categoria a tota Espanya.

 

El bitllet amb la combinació guanyadora va ser segellat a l'avinguda Neptuno, número 18, de la Pobla de Farnals.

 

Aquest sorteig també ha tingut un únic encertant de segona categoria 5 números i el complementari), a Gijón. Aquest segon premi té un import aquest dilluns de 127.165,43 euros.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dilluns 22 d'abril estava formada pels números 2, 5, 10, 13, 16 i 29. El complementari era el 30 i el reintegrament el 9.

 

La Bonoloto es torna a posar en joc aquest dimarts.

 

La Loteria nacional de dissabte reparteix els seus premis a Monòver, Dénia, Alcossebre i l'Alfàs del Pi

Aquest dissabte la Loteria Nacional deixava el seu primer i segon premi a la Comunitat Valenciana. En concret, el primer premi tocava a Monòver (el Vinalopó Mitjà), Dénia (la Marina Alta) i Alcossebre (Baix Maestrat), i el segon premi a l'Alfàs del Pi (la Marina Baixa).

 

Pel que fa al primer premi, de 60.000 euros per dècim (600.000 euros a la sèrie), va tocar amb el número 20.252. En el cas de Monòver, el número premiat va ser venut al carrer San Juan, número 10. A Dénia aquest número va ser venut al carrer Diana, número 14. A Alcossebre, per la seua banda, va ser venut al carrer Rench, número 50-F.

 

Aquest primer premi també va ser repartit a Hellín i Tarazona de la Mancha (Albacete), Cuevas de Almanzora (Almeria), Jumilla i Siscar (Múrcia), Torrejón de Ardoz i Leganés (Madrid), i Villabrágima (Valladolid).

 

Quant al segon premi, de 12.000 euros per dècim (120.000 euros a la sèrie), va tocar amb el número 07.330. A la localitat de l'Alfàs del Pi el número premiat va ser venut en l'avinguda El Albir, número 49.

 

Aquest segon premi també va tocar a Ronda (Màlaga), Soncillo (Burgos), Valdepeñas de Jaén (Jaén), Totana (Múrcia), Sant Sebastià i Las Palmas de Gran Canaria.

 

Els reintegraments del sorteig de la Loteria Nacional de dissabte van ser els números 1, 2 i 8.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!