València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Dos encertants de primera categoria de la Primitiva a Paterna i Elx

Cadascun d'ells obté un premi de 578.356,11 euros.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

El sorteig de la Primitiva d'aquest dijous ha deixat dos encertants de primera categoria a la Comunitat Valenciana, en concret a Paterna i Elx.

 

Els afortunats o afortunades, encertants de primera categoria, és a dir, 6 números, obtenen un premi de 578.356,11 euros cadascun. En el cas de Paterna, a l'Horta, el bitllet s'ha segellat al carrer Metge Bataller número 16. Pel que fa a Elx, a la comarca del baix Vinalopó, el bitllet premiat s'ha emés al carrer Nit d'Alba número 32.

 

Els dos agraciats han encertat els 6 números de la combinació guanyadora d'aquest dijous, formada pels números 4, 13, 26, 40, 41 i 48. El complementari d'aquest sorteig ha sigut el 6, mentre que el reintegrament ha tocat en el número 7.

 

Aquest sorteig, a més, ha comptat amb un encertant de categoria especial (6 encerts + reintegrament), que s'ha emportat un pot de més de 20 milions d'euros, en concret 20.868.383,56 euros. L'afortunat o afortunada va segellar el seu bitllet a Madrid, al carrer Jerónima Llorente, 71.

 

El pròxim sorteig de la Primitiva tindrà lloc demà mateix, dissabte.

 

La Loteria Nacional reparteix els seus premis a Algemesí, València, Gandia i Dénia

Aquest dijous la Loteria Nacional també ha repartit els seus premis a la Comunitat, en concret, ha repartit el primer premi a Algemesí, i el segon premi a València, Gandia i Dénia.

 

El número premiat amb el primer premi aquest dijous ha sigut el 81.472, i s'ha venut a l'administració del carrer Albalat, 44, de la localitat d'Algemesí, a la Ribera Alta. El premi ascendeix a 30.000 euros per dècim (300.000 euros a la sèrie).

 

Aquest primer premi també ha caigut a Sabadell, Avilés, a Xunqueira de Ambía i Allariz (Ourense), a San Vicente Alcántara (Badajoz), Monzón (Huesca), Cabezón de Pisuerga (Valladolid), i a Cartagena i Alquerías (Múrcia).

 

Pel que fa al segon premi, amb 6.000 euros per dècim (60.000 euros a la sèrie), ha tocat aquest dijous amb el número 28.704. Els municipis afortunats han sigut fins a tres en el cas de la Comunitat.

 

A València s'han venut bitllets d'aquest número a dos punts, al carrer Francisco Cubells, 49; i al carrer Sombrereria num. 2. Pel que fa a Dénia, a la comarca de la Marina Alta, el número premiat s'ha venut al carrer bella Vista num. 8. Respecte a Gandia, a la Safor, els agraciats o agraciades han adquirit el número al Passeig Germanies, 57.

 

Aquest segon premi també s'ha repartit a Úbeda i Martos (Jaén), Cumbres Mayores (Huelva), Gáldar (Las Palmas), a Santa Cruz de Tenerife i a Bilbao.

 

Respecte als reintegraments del sorteig d'aquest dijous, són els números 2, 6 i 7.