El fort vent provoca caigudes d'arbres i fanals a Sagunt i la Pobla de Farnals

Durant la nit no s'han registrat incidències derivades del fort vent.
Imatge d'arxiu | València Diari

 

Aquest matí s'han produït incidències derivades del vent en alguns punts de la Comunitat Valenciana, tal com informaven fonts del Consoci Provincial de Bombers de València.

Les incidències s'han produït a les localitats de La Pobla de Farnals, a la comarca de l'Horta Nord i a Sagunt, al Camp de Morvedre. En el cas de La Pobla de Farnals, s'ha produït la caiguda d'un arbre, al carrer La Plana. Pel que fa a Sagunt, s'ha registrat la caiguda d'un fanal i d'altre arbre. Durant la nit no s'han registrat incidències derivades del fort vent.

Alerta groga per vent

La Comunitat Valenciana es torba en alerta groga des de ja fa dies, per fortes ratxes de vent. Al llarg de les últimes jornades s'ha anat succeint aquest fenomen, influït per la presència de borrasques a la Península, i que sembla que no ens abandonarà en els pròxims dies.

Per a hui divendres els avisos afecten l'interior i la costa. Aquest matí, a partir de les 11.00 hores, l'alerta groga s'activa a l'interior sud de Castelló, l'interior nord i sud de València i l'interior d'Alacant, per vents de fins a 80 km/h. L'alerta es mantindrà fins dissabte i diumenge.

Així mateix, també hui divendres quedarà activat l'avís groc d'Aemet al litoral i interior nord de Castelló, i a tot el litoral d'Alacant. L'alerta per ratxes de 80 km/h començarà a les 23.00 hores d'aquesta nit, fins dissabte i diumenge.

També hi haurà presència de fenòmens costaners al litoral de València i Alacant durant la jornada de hui, amb vents de força 7, i ones de fins a 3 metres en el cas del litoral alacantí.

Per a demà, a més de les alertes grogues, també hi ha activada alerta taronja a tot l'interior de Castelló, així com al litoral nord de la província. L'avís s'activa des de les 7.00 hores del matí de demà, amb vents que poden arribar als 100 km/h, i finalitzarà a les 23.00 hores de diumenge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Burjassot ret homenatge a l'amor en un emotiu acte de reconeixement a les parelles del municipi que porten 50 anys casades" "ATENCIÓ: Arranquen l'estàtua d'Estellés de Burjassot en un acte vandàlic"