Godella obri el termini per sol·licitar les ajudes de mobilitat per a persones majors

Les ajudes tenen com a finalitat l’eliminació de barreres arquitectòniques existents en l’habitatge propi o en l’edifici de la persona afectada.
El termini per a demanar aquestes ajudes de mobilitat està obert fins el 31 d’octubre. | Ajuntament de Godella

 

Des de ja i fins el 31 d’octubre d’enguany està obert el termini per sol·licitar les subvencions de serveis socials especialitzats de persones majors. Es tracta d’unes prestacions econòmiques individualitzades i dirigides a persones de més de 60 anys amb deficiències de caràcter motor o sensorial que impedisquen o dificulten la seua mobilitat a través de mitjans normals.

Estes ajudes, atorgades per la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana, tenen com a finalitat l’eliminació de barreres arquitectòniques existents en l’habitatge propi o en l’edifici de la persona gran que obstaculitzen la seua mobilitat, incloent aquelles transformacions o reformes que contribuïsquen a evitar els obstacles i a facilitar la mobilitat.

Tot i que el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el proper 31 d’octubre, amb caràcter extraordinari podran admetre’s i tramitar-se aquelles sol·licituds de subvencions presentades amb posterioritat a aqueixa data i abans del 31 de desembre d’aquest any, sempre que s’acredite documentalment l’aparició de la necessitat fora del termini normal de presentació de sol·licitud.

Per a més informació, podeu consultar la publicació de l’expedient al DOGV (http://www.dogv.gva.es/datos/2019/01/22/pdf/2019_485.pdf), o acudir a l’edifici de Serveis Socials de Godella, en horari d’atenció: dimarts i dijous d’11 a 14 h.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!