València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un home intenta matar una dona a Burjassot intoxicant-la amb butà i afirmant que era un suïcidi

Els agents finalment van poder despertar la dona, i en preguntar-li pels fets, va negar qualsevol intenció de llevar-se la vida o haver-ho pactat amb algú.
Els fets van ocórrer de matinada, al voltant de les 5.00 hores | Cedida

 

El passat dissabte la Policia Local de Burjassot (Horta Nord) realitzava una intervenció a la localitat per evitar que un home matara a una dona intoxicant-la amb gas butà, segons avançava Levante-EMV.

 

L'home va argumentar davant els agents que es tractava d'un suïcidi pactat però quan els policies van despertar la dona, aquesta van negar clarament qualsevol intenció de suïcidar-se.

 

Els fets van ocórrer de matinada, al voltant de les 5.00 hores. Els agents van rebre l'avís sobre que una dona estava inconscient per haver respirat gas a causa d'una fuita, a més de prendre pastilles i alcohol.

 

En personar-se al lloc dels fets l'home va obrir la porta i van veure a la dona, inconscient en el sofà. En direcció cap a ella hi havia una bombona de butà amb un difusor en marxa, i un ciri encés. Els agents van demanar a l'home que pagara el ciri i van desconnectar el dispositiu de la bombona, per a traure-la al balcó i ventilar l'habitacle. En diverses ocasions l'home va oposar resistència, negant-se a apagar el ciri i tancant l'estança per evitar que es ventilara. Argumentava que es tractava d'un suïcidi pactat.

 

Els agents finalment van poder despertar la dona, i en preguntar-li pels fets, va negar qualsevol intenció de llevar-se la vida o haver-ho pactat amb algú. La víctima havia passat la vesprada amb l'home, i després de sopar havia sentit un fort cansament que va fer que s'adormira al sofà de la casa.

 

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Arnau de Vilanova de València on se la va tractar per una intoxicació. L'home va ser detingut per intent d'homicidi i se li realitzarà una exploració psiquiàtrica a petició del jutge del cas.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!