Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'escola de Pasqua de Puçol obri el termini d'inscripció amb 100 places disponibles

Hi ha 70 places disponibles per a la inscripció via telemàtica i 30 de forma presencial.
Leer en español
Cartell de l'Escola de Pasqua de Puçol | Ajuntament de Puçol

 

Des de l'1 d'abril està obert el termini d'inscripció per a l'Escola de Pasqua a través de la pàgina web i la seu electrònica municipal. Hi ha 70 places disponibles per a la inscripció via telemàtica. Posteriorment, s'obrirà el termini per a les 30 inscripcions de forma presencial, del 8 al 10 d'abril, en l'Espai Social Martínez Coll en horari vespertí. En total, 100 places disponibles.

 

Esta edició de l'Escola de Pasqua se celebra els dies 23, 24, 25 i 26 d'abril en les instal·lacions del col·legi públic Bisbe Hervás, als matins, de 9.30 a 13 hores. Va dirigida a l'alumnat de Puçol que estiga cursant des de 1r d'educació infantil fins a 6é de primària, i el preu d'inscripció és de 10 euros.

Cartell de l'Escola de Pasqua de Puçol | Ajuntament de Puçol

«L'escola manté la mateixa línia d'anys anteriors i segueix fidel al principi amb el qual va nàixer: oferir una alternativa lúdica i educativa perquè els pares puguen continuar treballant en períodes de vacances escolars, mentre els seus fills estan degudament atesos per monitors especialitzats. En definitiva, és un projecte municipal per a conciliar la vida laboral i familiar», recorda la regidora de Benestar Social, Mery Cortell.

 

La programació diària inclou jocs, manualitats, teatre, cançons populars i algunes sorpreses que s'ocupen de preparar els monitors a càrrec de cada grup d'alumnes.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris