València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La Loteria Nacional reparteix el primer premi a Museros i Alacant

El premi, dotat amb 60.000 euros al dècim, s'ha repartit a Alacant i Museros
Imatge de l'exterior de l'Administració número 1 de Museros | Cedida

 

El sorteig de la Loteria Nacional d'ahir dissabte va tornar a deixar premis a la Comunitat Valenciana. El número 14821 va ser venut a dos administracions, més concretament a Museros i a Alacant. El primer premi dotat amb 60.000 euros al dècim i 600.000 euros a la sèrie va ser repartit a l'Administració número 1 de Museros ( Avinguda de la Creu 14) , a l'Horta Nord i a Alacant, en un punt de venda ubicat al carrer Calderón de la Barca 26.

 

El primer premi també ha sigut venut a Bilbao, Sant Antoni de Portmany, Las Palmas de Gran Canaria, Carballiño, El Coronil, Matapozuelos, Benavente i Aranda del Duero. 

 

Tres primers premis i un segon en gener 

La Comunitat Valenciana viu un moment dolç amb la Loteria Nacional després de ser obsequiada amb tres primers premis i un segon en el que va de gener. El passat 13 de gener el número  55778 va deixar  25.000 euros al dècim i 250.000 euros a la sèrie després de repartir el segon premi de la Loteria Nacional a l'administració situada a València en el número 11 del carrer Don Joan d'Àustria. 

El passat cap de setmana, tant dijous com dissabte, la Loteria Nacional va repartir més d'un milió d'euros després de caure el dijous a València i Manises i el dissabte a Ontinyent. El dijous, el número guanyador va ser el 20.484, el qual tenia un premi per sèrie de 300.000 euros. La sort es va repartir a l'administració del Carrer Humanista Mariner número 16 de València i a la del carrer Ribarroja número 3 de Manises.

També va arribar la sort al municipi d'Ontinyent, capital de la Vall d'Albaida després de caure allí el primer premi dotat amb 1.000.000 d'euros a la sèrie. El bitllet guanyador va correspondre amb el número 52.073, venut íntegrament a l'administració número 2 d'Ontinyent. 

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!