Una dona resulta ferida en ser atropellada per un camió a Alaquàs

El succés ha ocorregut al voltant de les 11 hores del matí, en el carrer Antonia María de Oviedo d'Alaquàs.
Carrer Antonia María de Oviedo d'Alaquàs | Google Maps

 

Aquest matí s'ha produït un atropellament a una dona per part d'un camió a la localitat d'Alaquàs, a l'Horta, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències, CICU.

 

El succés ha ocorregut al voltant de les 11 hores del matí, en el carrer Antonia María de Oviedo d'Alaquàs, quan el vehicle pesant ha atropellat a la dona, de 74 anys.

 

Fins al lloc dels fets s'ha mobilitzat una unitat del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU). Els efectius sanitaris han atés a la dona, que tenia una cama en estat 'catastròfic', és a dir, afectada per múltiples lesions en diferents punts, a causa de l'esclafament.

 

La ferida ha sigut traslladada posteriorment a l'Hospital General Universitari de valència, en una unitat de Suport Vital Avançat.

 

Dos ferits en un accident de trànsit múltiple a l'autovia A-35 a Vallada

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit múltiple a l'autovia A-35, en el terme municipal de Vallada, a la comarca de la Costera, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

 

Els fets han ocorregut al voltant de les 9.50 hores del matí, en el quilòmetre 32 de la carretera A-35, a l'altura del terme municipal de Vallada. En l'accident s'han vist implicats un total de cinc vehicles, quatre cotxes i una furgoneta.

 

Fins al lloc del sinistre s'han mobilitzat una unitat SAMU i una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB).

 

Els efectius sanitaris han atés a un total de dos persones, un home de 54 anys per cervicàlgia, i una dona de 48 anys, que patia una crisi d'ansietat. Els dos ferits han sigut traslladats posteriorment en l'ambulància SVB a l'Hospital de Xàtiva.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!