Un motorista ebri causa un accident i deixa al seu amic tirat a la CV-30

El jove està acusat de d'un delicte contra la seguritat vial i per causar el sinistre que va acabar amb la vida del seu amic
Imatge d'arxiu de la Guàrdia Civil | València Diari

 

Una jove de 26 anys va morir en un accident entre un cotxe i una motocicleta ocorregut durant la matinada d'aquest passat dissabte, en el qual també ha resultat ferida una altra persona. El succés va tindre lloc en el quilòmetre 0,8 de la carretera CV-30,  corresponent al terme municipal de Paterna, sobre 02.15 de la matinada.

El conductor de la motocicleta, amic de la víctima mortal, va fugir del lloc i va deixar tirat al seu amic a la carretera mentre es moria. El jove va ser detingut hores més tard per la Guàrdia Civil i va donar positiu en un control d'alcoholèmia així com estava conduint sense permís segons informa el diari Levante-Emv.

Els dos joves van tindre l'accident on el copilot i amic del conductor va morir en l'acte i el jove de 28 anys va resultar ferit. El motorista va tractar que la Guàrdia Civil es personarà i li realitzarà el control d'alcoholèmia a causa de la seua responsabilitat en el sinistre que va acabar amb la vida del seu amic. 

La Guàrdia Civil va detindre al jove

La Guàrdia Civil va detindre al jove conductor acusat d'un delicte contra la seguretat vial per conduir borratxo i per estar implicat en el sinistre que va acabar amb la vida del seu amic. L'acusat va passar ahir a disposició judicial a la localitat de Paterna i va quedar en llibertat amb càrrecs. 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: Incendi en una empresa d'un polígon industrial a València" "ATENCIÓ: Incendi en un camió que transportava fusta per la CV-36"