URGENT

⚫👩 MORAIRA: Troben 1 cadàver en 1 contenidor

La Policia Nacional desmantella un punt de venda de cocaïna a Paterna

Es va realitzar un registre domiciliari en el qual es va localitzar substància estupefaent, diners, una bàscula i més efectes
Imatge d'arxiu | Policía Nacional

 

Agents de la Policia Nacional van detindre ahir a Paterna a una parella, de 30 i 32 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública, després de vendre cocaïna al detall des del seu domicili.

 

Es va realitzar un registre domiciliari en el qual es van intervindre 3,76 grams de, pel que sembla, cocaïna, 141 grams de, pel que sembla, marihuana, 985 euros, una pastilla de, pel que sembla, èxtasi, una bàscula, una defensa extensible, un ordinador i retalls de plàstic amb forma circular.

 

Les investigacions es van iniciar en tindre coneixement els policies que en un domicili de la localitat de Paterna es podria estar venent cocaïna al "menudeo".

 

Durant les investigacions, els agents van localitzar el domicili i van esbrinar que les vendes les realitzaven la parella que convivia allí, així com que no tenien inconvenient a traslladar-se amb cotxe per a realitzar les vendes.

 

Els policies van esbrinar la identitat de la parella que després de ser localitzats i realitzades les comprovacions oportunes, van ser detinguts com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

 

Els agents van realitzar un registre en el domicili dels arrestats en el qual van intervindre 3,76 grams de, pel que sembla, cocaïna; 141 grams de, pel que sembla, marihuana; 985 euros, una pastilla de, pel que sembla èxtasi, una bàscula, una defensa extensible, un ordinador, i retallades de plàstic amb forma circular.

 

Els detinguts, després de ser sentits en declaració, van ser posats en llibertat, no sense abans ser advertits de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan foren requerits.

 

La Guàrdia Civil confisca 4.000 plantes de marihuana en una operació antidroga a Carlet

Aquest dimarts de matinada es posava en marxa una operació antidroga de la Guàrdia Civil en la qual es desmantellava un nucli de producció de marihuana en dos barris de la localitat de Carlet, a la comarca de la Ribera Alta.

 

Des de la matinada, més d'un centenar d'agents de la Guàrdia Civil es van personar en els barris de El Cortijo i Villarrubia del municipi, acompanyats per gossos ensinistrats en la detecció de drogues i tècnics de l'empresa Iberdrola.

 

L'operatiu es va dirigir casa per casa per tal d'escorcollar l'interior dels habitatges en busca de droga. Alguns dels propietaris dels habitatges no van obstaculitzar el pas dels agents i es van mostrar col·laboradors. La Guàrdia Civil va trobar diversos hivernacles interiors, amb plantes i aparells elèctrics per a estimular el seu creixement.

 

Per la seua banda, els tècnics de l'empresa elèctrica revisaven el consum de cada casa i detectaven aquelles on estava disparat, per l'existència de plantacions interiors, on a més existirien, previsiblement, connexions fraudulentes a la xarxa elèctrica. Aquesta intervenció va suposar l'eliminació de més de 70 connexions il·legals a la llum.

 

L'operatiu va deixar un total de 22 persones investigades, acusades de delictes contra la salut pública i frau de fluid elèctric. Així mateix, durant l'operació es van confiscar vora 4.000 plantes de marihuana en diferents fases de creixement.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!