El segon premi de la Bonoloto de dijous cau a Torrent

Este segon premi de dijous ha tocat en la localitat de Torrent.
Leer en español
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Este dijous el sorteig de la Bonoloto ha deixat un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret en la localitat de Torrent, a l’Horta.

 

La persona afortunada ha aconseguit un premi de segona categoria, és a dir, 5 encerts i el complementari, que este dijous tenia un import de 50.265,53 euros. L’agraciat o agraciada ha validat el seu bitllet a l’avinguda Al Vedat, número 111, de la ciutat de Torrent.

 

A més, en este sorteig de dijous altres dos persones han obtingut el premi de 5 encerts i complementari, obtenint un premi de 50.265,53 euros cadascun. La sort ha caigut en Palma de Mallorca i Madrid.

 

Així mateix, el sorteig de la Bonoloto d’este dijous ens ha deixat un únic encertant de primera categoria (6 encerts), a la ciutat de León. El seu premi és de 282.743,62 euros.

 

La combinació guanyadora de la Bonoloto del dijous 23 de maig de 2019 està formada pels números 16, 20, 24, 32, 43 i 48. El complementari ha sigut el número 7 i el reintegrament el 3.

 

La Bonoloto es torna a posar en joc este divendres.

 

Altres sortejos per al cap de setmana

El cap de setmana es presenta ple de possibilitats de guanyar premis amb els sortejos de Loterias y Apuestas del Estado (LAE).

 

Així, este divendres l’Euromillones posa en joc un pot per a tota Europa de 57 milions d’euros, que poden ser per a un únic encertant. Per la seua part, la Loteria Nacional tindrà este dissabte un primer premi a la sèrie de 600.000 euros.

 

A més, el sorteig de la Primitiva de dissabte també arriba amb un pot de 6 milions d’euros. Diumenge seguixen els premis elevats, amb el pot de 7.500.000 euros del Gordo de la primitiva, i el pot de 700.000 euros de la Quiniela.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!