Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Traslladen a La Fe a dos ferits en un accident de trànsit a Picanya

El sinistre ha ocorregut al voltant de les 12.20 hores del migdia, en el Camí Faitanar de Picanya
Leer en español
Imatge de les tasques d'excarceració per part dels bombers | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit entre dos vehicles a Picanya, a l'Horta, segons ha informat el Consorci Provincial de Bombers de València. El sinistre ha ocorregut al voltant de les 12.20 hores del migdia, en el Camí Faitanar de Picanya, i en ell s'han vist implicats dos vehicles.

 

Fins al lloc del succés s'han mobilitzat tres dotacions de bombers del Consorci, procedents dels parcs de Torrent i Catarroja, per tal d'excarcerar a una persona, que es trobava atrapada en l'interior d'un dels vehicles accidentats.

 

Fins al lloc també s'ha desplaçat una unitat del SAMU i una unitat de SVB. Els serveis mèdics han assistit a dos homes, un de 57 anys per politraumatisme i un altre de 39 anys per contusió toràcica. Els ferits han sigut traslladats a l'Hospital General de València i a l'Hospital La Fe de València, respectivament.

 

Què fer en cas d'accident de trànsit

Si presencies o et veus involucrat en un accident de circulació, és fonamental que poses en pràctica uns importants consells, que et protegiran i ajudaran a altres persones a tindre una major seguretat. Aquests consells d'autoprotecció estan recollits dins la Conducta PAS.

 

Protegir: Senyalitza de forma clara i correcta l'accident, amb l'objectiu d'evitar que es produïsquen més col·lisions o accidents.

 

Avisar: Informa el telèfon 112 d'Emergències sobre l'accident, indicant el número de persones accidentades, així com el seu estat. En aquest sentit, com millor siga la informació que proporciones als serveis d'Emergències, millor atenció podran rebre les persones ferides.

 

Socórrer: Mai mogues del lloc on estan als accidentats, ni retires el casc als motoristes o ciclistes, ja que podries produir-los lesions de major gravetat. Elimina tota possible font d'ignició, que poguera originar un foc. Si no pots ajudar de cap manera a les persones ferides, acompanya-les fins que arriben els serveis d'Emergències.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris