Un accident de trànsit provoca retencions a la V-30 a Xirivella

El succés ha ocorregut al voltant de les 9.40 hores del matí, en el quilòmetre 9 de la V-30, sentit Barcelona.
Imatge de la Guàrdia Civil de Tràfic | València Diari

 

Aquest matí s'ha produït un accident de trànsit a la carretera V-30, a l'altura de Xirivella, que ha provocat un embús de diversos quilòmetres.

 

 

El succés ha ocorregut al voltant de les 9.40 hores del matí, en el quilòmetre 9 de la V-30, sentit Barcelona. El sinistre, en el qual s'han vist implicats diversos vehicles, ha generat destacables retencions en la zona, de fins a 3 quilòmetres. Al voltant de les 11.00 hores s'ha anat recuperant la normalitat en la circulació.

 

L'autovia V-30 també ha registrat altres retencions al llarg del matí, de fins a 4,5 quilòmetres, al seu pas per Quart de Poblet, a l'Horta. Les retencions han arribat a afectar des del punt quilomètric 10,5 al 6 creixent. Amb el pas de les hores la retenció ha anat reduint-se, passant a ser de 2 quilòmetres.

 

 

A Paterna també s'ha registat aquest matí un quilòmetre de retenció en la V-30, en el punt quilomètric 15 a 16 decreixent.

 

 

Altres carreteres de la xarxa valenciana han patit algunes retencions durant el matí, com el 3 quilòmetres de retenció a la CV-365 a paterna (del punt quilomètric 3 a 0 creixent);3 quilòmetres a l'A-7, també a Paterna (del punt quilomètric 324 a 327 decreixent); o 3 quilòmetres a la V-31 a Albal (punt quilomètric 8 a 5 creixent).

 

Així mateix, s'han registrat altres embussos de menor longitud a la CV-30, CV-35 i CV-36.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!