Un camió frigorífic s'incendia en l'autovia A-7 a l'altura de Torrent

El foc, que s'ha produït al voltant de les 10.00 hores, ha afectat per complet el vehicle pesant.
Efectius de bombers extingint les flames | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Aquest matí s'ha originat un incendi en un camió frigorífic que circulava per l'autovia A-7 a l'altura de Torrent, a l'Horta. El foc, que s'ha produït al voltant de les 10.00 hores, ha afectat per complet el vehicle pesant, que es trobava en el punt quilomètric 345 de l'A-7 direcció Barcelona. Es desconeixen de moment les causes que han provocat el foc.

 

Per tal de sufocar les flames de l'espectacular incendi s'han desplaçat efectius de bombers del Consorci Provincial de Bombers de València, dels parcs de Torrent i Silla. La intervenció dels bombers ha finalitzat a les 12.10 hores.

Imatge del camió calcinat | Consorci Provincial de Bombers de València

 

El camió ha quedat completament calcinat, però no s'han registrat ferits ni cap altre dany personal. Pel que fa al tràfic ha patit retencions de fins a tres quilòmetres en la zona. S'ha arribat a tallar el carril dret d'aquesta via.

 

Matí de retencions a les entrades i eixides de València

A banda d'aquest incendi, un matí més s'han registrat retencions en els accessos a la ciutat de València. Un accident en la V-21 ha centrat part dels problemes de circulació de primera hora del matí, tot i que altres vies, com la CV-35 o la V-30 també han registrat destacables retencions.

 

L'accident registrat a la carretera V-21, en l'accés nord a València des d'Alboraia, ha provocat, en alguns moments, fins a 5 quilòmetres de retencions, tal com informava la Direcció general de Tràfic. A més, aquest accident ha obligat a tallar el carril central de la via.

 

Per altra banda, la CV-35 s'ha vist afectada al seu pas per Paterna i Burjassot. En el cas de Paterna es registraven fins a 2 quilòmetres de retencions, del punt quilomètric 10,5 al 12,5 decreixent, mentre que a Burjassot la retenció també era de 2 quilòmetres, del punt quilomètric 3,5 a 5,5 decreixent.

 

Pel que fa a la V-30, el matí també ha sigut complicat a Quart de Poblet i Xirivella. Aquesta via ha registrat fins a 3 quilòmetres i mig de retencions a Quart de Poblet (punt quilomètric 10,5 a 7 creixent), i fins a 1,5 quilòmetres d'embús a Xirivella, del punt quilomètric 7,5 a 9 decreixent.

 

També s'han registrat retencions de 2 quilòmetres a la CV-30 a València, 2,5 quilòmetres a la CV-36 també a la capital, i 1 quilòmetre a la N-220 a Manises.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!