Un camió s'encalla a la V-30 i provoca més de 3 quilòmetres de retencions

Imatge del camió atrapat al pas subterrani | @enrique_nicolau

 

Aquest matí s'ha produït un important embús a la carretera V-30, en el pont de Xirivella, en quedar atrapat un camió que era més alt que la longitud màxima del pas subterrani.

 

 

Els fets han ocorregut en la carretera V-30 en sentit cap a Paterna. El camió, el gàlib del qual era major que el del pas subterrani, ha quedat encallat, provocant, al voltant de les 11 del matí, més de 3 quilòmetres i mig de retencions, segons dades de la Direcció general de Tràfic.

 

 

Les tasques de retirada del vehicle han ocasionat el tall del carril dret de la via. Açò està suposant una menor fluïdesa del trànsit, ja afectat per l'embús.

 

Rescaten al conductor d'un camió després de caure al riu des de la V-30 a Xirivella

Efectius de bombers rescataven aquest dimecres de vesprada al conductor d'un camió després de caure al riu Túria des de la V-30, a l'altura de Xirivella (L'Horta), segons va informar el Consorci Provincial de Bombers de València a través del seu compte de Twitter.

 

El camió va caure al riu al voltant de les 19.00 hores de la vesprada, en aquest punt de l'autovia, que circula en paral·lel al Túria i voreja València i les localitats de l'àrea metropolitana.

 

Encara que el conductor no va quedar atrapat en l'interior del vehicle, els bombers el van ajudar a pujar amb l'ajuda d'una llitera per a rebre atenció sanitària. En el dispositiu van participar efectius dels parcs valencians de Torrent i Catarroja.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!