Comencen les obres de les noves zones infantils de la plaça de la Llibertat a Torrent

L'Ajuntament de Torrent també està renovant l'enllumenat del carrer 6 de desembre
Inici de les obres de les noves zones infantils a la plaça de la Llibertat | València Diari

 

 

L'Ajuntament de Torrent ha començat aquesta setmana el projecte d'"Execució d'àrees de joc de la plaça de la Llibertat i renovació de l'enllumenat del carrer 6 de desembre". Amb aquesta iniciativa es renovaran i modernitzaran les instal·lacions dedicades als xiquets i xiquetes, creant dos espais destinats a parcs infantils. Aquests comptaran amb una major zona que els anteriors, per la qual cosa s'augmentaran el nombre de jocs infantils, instal·lant un tobogan, cordes i preses d'escalada per a grimpar, un trampolí i una estructura metàl·lica i de fusta a manera de vaixell.

 

A més, les actuacions es complementen amb la disposició d'un nou mobiliari urbà, pintures de jocs en paviment, i repavimentación de zona verda per a jocs. "Amb la millora de les àrees infantils donem resposta a les necessitats dels veïns i veïnes, modernitzant la zona i afavorint les activitats comercials d'aquesta", va ressaltar la regidora d'Urbanisme, Inma Amat.

 

Al mateix temps s'està renovant l'enllumenat del carrer 6 de desembre, substituint els fanals existents per unes més d'acord amb l'entorn i que, a més, tenen un aspecte més modern.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!