Detingut un conductor que circulava per l'A-7 a Manises en direcció contrària

Els fets van ocórrer a finals del mes d'octubre, al quilòmetre 331 de l'A-7.
Imatge d'arxiu | Europa Press

 

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un conductor que va accedir a l'A-7 en sentit contrari i va circular en aquesta direcció, posant en perill els vehicles que circulaven per l'esmentada carretera.

 

Els fets van ocórrer a finals del mes d'octubre, al quilòmetre 331 de l'A-7, quan un cotxe es va incorporar a l'autopista pel carril d'eixida cap a Manises (l'Horta) d'aquesta via.

 

El conductor es va incorporar al carril central de la via, que compta amb tres carrils en aquest punt, en direcció contrària a la resta de vehicles. Aquesta situació va posar en perill a un camió que circulava pel carril dret de la via, que va haver de frenar bruscament per evitar xocar amb el turisme. També va estar en risc un altre cotxe, que circulava en direcció correcta per aquest carril central, i va haver de desplaçar-se a l'esquerra ràpidament per esquivar el cotxe en direcció contrària.

 

El conductor del camió va gravar els fets i va facilitar el vídeo a la prefectura provincial de Tràfic, que el va traslladar al Grup d'Investigació i Anàlisi del Sector de Tràfic de la Guàrdia Civil de València. Finalment, els agents han pogut identificar al conductor, un home de 75 anys i nacionalitat espanyola, i detindre'l.

 

Així, ha passat a disposició judicial com a autor d'un presumpte delicte contra la seguretat viària per conducció temerària. Aquest delicte pot comportar una pena de presó de sis mesos a 2 anys i privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors per temps superior a un i fins a 6 anys.

 

Per a l'escalriment dels fets ha sigut fonamental la col·laboració del conductor del camió.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!