Detingut un home a Torrent per amenaçar i retindre a un altre en contra de la seua voluntat per un deute

La víctima li entregava 200 euros d'una pensió per orfandat que rebia
La Policia Nacional deté a un home per retindre a altre en contra de la seua voluntat | València Diari

 

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home de 33 anys després de presumptament exigir a un altre que li entregara 5.000 euros per un negoci que havien dut a terme. Al no poder la víctima fer front al deute exigit, li va amenaçar, així com el va obligar al fet que li entregara la pensió mensual de 200 euros que cobrava per orfandat i fins i tot li va arribar a retindre en un pis contra la seua pròpia voluntat.

 

A més pel que sembla l'obligava a vendre marihuana sintètica, i quan es va assabentar que la seua mare anava a vendre una casa, li va exigir 20.000 euros en comptes dels 5.000 euros inicials, ha informat la Prefectura en un comunicat.

 

Els agents van realitzar un registre domiciliari on van intervindre dos telèfons mòbils, sent un d'ells el sostret a la víctima, 15 papelines de cocaïna, 550 euros, 47 cartutxos de diferents calibres, 294 grams d'haixix, un ganivet de grans dimensions, una bàscula de precisió, 11 navalles de diferents grandàries i un puny americà.

 

Les investigacions es van iniciar el dia 25 de gener en tindre coneixement els policies que un home portava diversos mesos sent amenaçat, agredit i coaccionat per un altre que li exigia el pagament de 5.000 euros per un negoci que havien mantingut junts.

 

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el sospitós culpava a la víctima que el negoci no haguera funcionat pel que exigia que li pagara 5.000 euros, i aquesta havia accedit a pagar-li'l ja que li tenia por. La víctima li entregava 200 euros d'una pensió per orfandat que rebia.

 

A més la víctima, sembla ser, va començar a patir agressions, així com que es veia obligada a vendre substancies estupefaents. Presumptament, l'ara detingut li entregava diàriament una quantitat de 20 i 30 grams de, pel que sembla, marihuana sintètica perquè la venguera i posteriorment entregar els diners obtinguts a fi de minorar el seu deute.

El va retindre diversos dies al pis

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que al novembre li hauria obligat a pujar al seu cotxe en contra de la seua voluntat i conduïda fins a un pis d'Alaquàs on hauria estat retingut diversos dies, així com s'hauria apoderat del seu telèfon mòbil, valorat en uns 900 euros.

Els policies van esbrinar que quan el sospitós va conéixer que la mare de la víctima anava a vendre una casa, li va exigir el pagament de 20.000 euros en comptes dels 5.000 euros inicials.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van esbrinar la identitat del sospitós, així com van realitzar una entrada i registre en el seu domicili on el van detindre i van intervindre l'arriba citat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!