ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident provoca grans retencions en l'A-7

Detingut un jove a Alcásser per enviar fotos i vídeos masturbant-se a 13 xiques

Les víctimes eren xiques joves, la majoria d'Alcàsser, i algunes ja havien presentat denúncies pels mateixos fets
Imatge d'arxiu | Cedida 

 

La Guàrdia Civil ha detingut a Alcásser un home de 22 anys per presumptament enviar fotos i vídeos masturbant-se a 13 xiques de 19 a 25 anys amb el telèfon mòbil en manera oculta. L'operació 'Ramal' va arrancar a finals de l'any passat amb la denúncia d'una veïna d'Alcàsser que des d'estiu rebia telefonades nocturnes d'un número ocult en les quals s'escoltava a un home gemegar i masturbar-se. Aquesta situació li va provocar que haguera d'apagar el telèfon per a dormir.

 

El passat 19 de febrer, una altra jove d'Alcàsser va denunciar un altre assetjament telefònic amb número ocult d'un home desconegut al que se li escoltava gemegar mentre suposadament es masturbava, informa l'institut armat en un comunicat. 

  

Després de les perquisicions, els investigadors han comprovat que va haver-hi fins a un total de 13 casos. Les víctimes eren xiques joves, la majoria d'Alcàsser, i algunes ja havien presentat denúncies pels mateixos fets: telefonades a altes hores de la matinada i amb un número ocult en les quals se sentia a un home masturbar-se. 

  

En les últimes setmanes, l'investigat va començar a enviar fotografies i vídeos en els quals se li veia masturbar-se ocultant el seu rostre, la qual cosa va precipitar la seua detenció per la seua presumpta implicació en 13 delictes contra la llibertat sexual. 

  

El presumpte autor, de nacionalitat espanyola i veí d'Alcàsser, va seguir el mateix modus operandi en totes les telefonades d'assetjament: les realitzava de forma insistent i reiterada, principalment a altes hores de la matinada. Açò alterava el desenvolupament de la vida quotidiana de les joves i va provocar que diverses se sentiren amenaçades i sol·licitaren ordres de protecció. 

  

Finalment, el sospitós va ser arrestat a Alcàsser per part de la Guàrdia Civil de Picassent (València). Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció números 1 i 3 de Picassent.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Retards en les línies C1 i C2 per un tren de mercaderies parat a Alfafar" "ATENCIÓ: Atropellament mortal d'un tren de Rodalia a Alfafar"