El fill de l'alcalde de Silla pateix un accident greu amb un masclet la nit de la Cremà

El menut va ser traslladat de forma urgent a l'Hospital La Fe de València i va ser operat eixa mateixa matinada.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

El passat dimarts, durant la Nit de la Cremà a Silla (l'Horta Sud), el fill de l'alcalde de la localitat patia un accident greu amb un masclet que obligava a Vicente Zaragozá, primer edil del municipi, a abandonar l'acte de la Cremà.

 

Segons apuntava Las Provincias, els fets van ocórrer al voltant de les 23.30 hores, quan des de la Policia Local es va donar alertar a l'alcalde, ja que al seu fill, de 12 anys, li havia esclatat un masclet mentre estava amb uns amics, deixant-li greument afectats tres dits d'una mà. En aquell moment estava procedint-se a cremar la primera de les falles grans de Silla, i Zaragozá va haver d'abandonar l'acte.

 

El menut va ser traslladat de forma urgent a l'Hospital La Fe de València i va ser operat eixa mateixa matinada. Els cirurgians van poder reconstruir-li els tres dits destrossats després de tres hores d'operació.

 

 

Vicente Zaragozá, alcalde de Silla, expressava a les seues xarxes socials l'agraïment als centenars de missatges i telefonades que havia rebut preocupant-se pel seu fill, i confirmava que després de la rehabilitació el menut tindria tota la mobilitat de la mà intacta.

 

S'origina un incendi en un habitatge de Gandia en entrar un coet volador pel balcó

El passat diumenge, 17 de març, es produïa un incendi en un habitatge de Gandia, a la comarca de La Safor, segons informaven fonts del Consorci provincial de Bombers de València.

 

Els fets van ocórrer al voltant de les 17.55 hores de la vesprada de diumenge, quan un coet volador va entrar pel balcó d'un habitatge, situat a la plaça del Prado de la localitat.

 

A causa de l'entrada del coet es va originar el foc. Tot i això, la ràpida mobilització i intervenció dels bombers del Consorci, procedents del parc de Gandia, va fer que les flames no s'estengueren per tota la vivenda. Les tasques realitzades pels bombers van ser l'extinció de l'incendi provocat pel coet, i la ventilació del domicili.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!