Fins a quatre quilòmetres de retencions a l'A-7 a Paterna per una avaria en un vehicle

Diverses carreteres valencianes estan presentant retencions aquest matí.
Imatge de l'autovia A-7 aquest dimarts | DGT

 

Fins a quatre quilòmetres de retencions es registren aquest matí de dimarts en l'autovia A-7 al seu pas per Paterna, a causa de l'avaria d'un vehicle.

Segons informa la Direcció General de Tràfic, aquesta retenció afecta des del punt quilomètric 326 a 330 decreixent. Aquest tram d'A-7 afectat és en sentit Barcelona.

Després de l'Operació tornada de Setmana Santa culminada aquest dilluns, hui dimarts diverses carreteres valencianes estan presentant retencions, pròpies de les primeres hores del dia.

Així, es registren tres quilòmetres de retencions a la V-30, a l'altura de Quart de Poblet, des del punt quilomètric 10 al 7 creixent.

També es registra un quilòmetre de retenció a la CV-30, a Paterna, del punt quilomètric 0 a 1 decreixent.

Així mateix, un altre tram de l'autovia A-7, al seu pas per Chiva, compta amb un quilòmetre de retencions, del punt quilomètric 337 a 338 decreixent.

A més, a primera hora del matí es comptabilitzaven fins a dos quilòmetres de retencions a la N-220, al seu pas per Manises, del punt quilomètric 2 a 0 creixent.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Rescaten un conductor atrapat en un barranc a València" "ATENCIÓ: Rescaten a quatre joves atrapats per la pluja a València"