València-Diari

Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

Un guàrdia civil fora de servei evita un atracament en una gasolinera de Massanassa

En l'escorcoll del sospitós l'agent va trobar un ganivet de grans dimensions, d'uns 30 centímetres aproximadament.
Imatge d'arxiu | Cedida

 

Un agent de la Guàrdia Civil fora de servei va detectar el passat dia 3 de febrer, al voltant de les 14.40 hores, com s'aproximava un vehicle a molt alta velocitat per la carretera per la qual ell circulava, pel carril esquerre, adonant-se que la placa de matrícula davantera estava borrosa no podent ser llegida. L'agent es desplaçava junt a la seua família en el seu vehicle particular, a la localitat de València, per la carretera V-31 a l'altura de quilòmetre 5.

 

Al pas del vehicle es va poder confirmar que es tractava d'un Audi Q5 de color gris fosc conduït per un home amb gorra, en sobrepassar aquest vehicle al cotxe que conduïa el guàrdia civil, aquest va observar com la placa de matrícula posterior també era il·legible, ja que pel que sembla portava algun tipus de pintura de color blanc; per aquest motiu l'agent va procedir a comunicar via telefònica el present incident al C.O.S.; a fi de personar-se una patrulla en suport per a poder identificar i comprovar la situació anòmala observada.

 

Mentre es trobava en comunicació amb la central, el vehicle, que continuava a gran velocitat per la V-31 va realitzar una maniobra amb brusquedat creuant-se dos carrils per a desviar-se a una estació de servei en l'eixida cap a Massanassa, a la comarca de l'Horta Sud.

 

L'agent va procedir a seguir al vehicle entrant també en la gasolinera i quedant estacionat en la rodalia d'aquesta, observant els moviments que realitzava el conductor i únic ocupant.

 

Des de la distància va observar com l'home entrava en la gasolinera portant una gorra, amb el coll tapat i el cap abaixat, tornant a eixir de forma immediata cap al vehicle, moment en el qual va agafar un objecte de color negre i immediatament va accedir de nou a l'establiment comercial. En eixe instant el guàrdia civil va procedir a baixar-se del seu vehicle i accedir a la gasolinera, sospitant que aquesta persona poguera anar a cometre un il·lícit penal.

 

Una vegada a l'interior de l'estació de servei l'agent procedeix a identificar-se com a guàrdia civil de forma verbal i acreditant-se amb la seua targeta professional, tant davant de l'empleat de la gasolinera i del sospitós, indicant-li a aquest últim que se li anava a realitzar un escorcoll superficial per a la comprovació de l'existència d'alguna arma o objecte que poguera posar en perill la integritat dels presents, prenent en tot moment mesures de seguretat i autoprotecció, sense perdre el moviment de les mans del sospitós, i agafant immediatament un braç d'aquest per a controlar els seus moviments. 

Imatge de la intervenció | Guàrdia Civil

 

Mentre es realitza l'escorcoll va procedir a la confiscació per part de l'agent d'un ganivet de grans dimensions, d'uns 30 centímetres aproximadament, el qual portava amagat a l'interior de la jaqueta de color fosc, pegat al seu tors. Així mateix, va procedir a depositar en el mostrador de la gasolinera diversos bitllets i monedes de divers valor i una pipa per a fumar cocaïna o heroïna que portava entre les seues pertinences en les butxaques dels pantalons.

 

Posteriorment, una vegada escorcollat i assegurat al sospitós, se li va indicar a aquesta persona que romanguera tranquil·la fins que es personara la patrulla per a donar suport i procedir a la seua completa identificació, en tindre indicis suficients per a això.

 

Tot seguit van arribar al lloc dos agents de l'Agrupació de Tràfic i després de filiar a aquesta persona per base de dades, li consta una requisitòria en vigor en BDSN per detenció, motiu agressió sexual, dimanant de Policia Judicial de Granada. Per aquest motiu els agents van procedir a la detenció d'aquest home de 35 anys i nacionalitat espanyola.

 

Els Guàrdies civils de trànsit van procedir, després de verificar dades, a la detenció d'aquesta persona per l'anteriorment exposat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!