Un incendi afecta un vagó abandonat en les instal·lacions de FGV a Torrent

En el dispositiu d'extinció van intervindre efectius de bombers dels parcs de Torrent i Catarroja, així com l'oficial de guàrdia.
Imatge del vagó en flames a Torrent | Consorci Provincial de Bombers de València

 

Ahir de vesprada s'originava un incendi en un vagó abandonat a les instal·lacions de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana a Torrent (l'Horta), a la partida de Safranar, segons informava el Consorci provincial de Bombers de València.

 

El dispositiu d'extinció va començar al voltant de les 19.55 hores, i en ell van intervindre efectius de bombers dels parcs de Torrent i Catarroja, així com l'oficial de guàrdia.

 

Les flames van consumir per complet el vagó.

 

Un cotxe cau per un barranc, es cala foc i crema 300 m2 de canyar a Relleu

En la matinada de dimarts, tres persones es van precipitar amb el cotxe en el qual circulaven per un barranc i en la seua caiguda, el vehicle es va incendiar i va acabar per provocar un incendi, que va calcinar 300 m2 de canyar en el terme de Relleu, a la comarca de la Marina Baixa.

 

Segons va informar el Consorci provincial de Bombers, l'accident es va registrar a les 3.20 hores de la matinada del dimarts 19 de febrer, en la CV-775 al seu pas per Relleu. El sinistre es va produir per una eixida de la via del vehicle, que va caure a un barranc.

 

El vehicle va bolcar i es va quedar aturat sobre el seu sostre i els tres ocupants van poder eixir del turisme pels seus propis mitjans. En el cotxe, després de l'accident, es va iniciar un incendi que es va propagar a una zona de canyar. En total, van cremar 300 m2 de superfície.

 

Per a sufocar les flames, van intervindre sis efectius del parc de bombers de Benidorm amb vehicles de primera eixida, nodrissa i prefectura.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!