L’alumnat artístic de l’IES Tirant lo Blanc de Torrent presenta una exposició amb els treballs del curs

La mostra pot visitar-se fins al 5 d’abril, de 17 a 19.30 hores.
Imatge de l'exposició | Ajuntament de Torrent

 

La Caixa Rural de Torrent va acollir aquest dilluns a la vesprada la XV exposició del Batxillerat Artístic de l’IES Tirant lo Blanc; una mostra que presenta els treballs realitzats per l’alumnat del curs 2018 – 2019. El projecte posa de manifest algunes de les activitats artístiques impartides en el centre, englobant matèries tan diverses com dibuix, pintura, fotografia o disseny.

 

La cita va reunir familiars, amics, professorat i al propi alumnat que, molt emocionat, va presentar les seues obres, alguns exposaven els seus treballs per primera vegada. L’alumna Meritxell Simó, en representació dels seus companys i companyes, va expressar el seu agraïment al professorat per la seua implicació i dedicació, aconseguint així unes obres d’art com les exposades.

 

L’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, al costat dels representants de la corporació municipal, van acompanyar als i les artistes per a donar-los l’enhorabona i animar-los a continuar treballant i formant-se artísticament. Per a finalitzar l’acte inaugural, es va agrair el disseny de la portada i càrtel de l’exposició a Lucía García Valiente, estudiant del centre.

 

L’exposició pot visitar-se fins al 5 d’abril, de 17 a 19.30 h.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!