L'atropellament d'un home per un tren a Alfafar provoca grans retards en el servei de Rodalia

El sinistre, pel que sembla un suïcidi, segons les fonts consultades, s'ha produït a les 10.05 hores.
Tren de Rodalia al seu pas per Alfafar en una imatge d'arxiu | Ajuntament d'Alfafar

 

L'atropellament i mort d'un home per part d'un tren de la línia C-2 de Rodalia en el pas a nivell d'Alfafar, a la comcarca de l'Horta Sud, ha obligat a detindre el comboi i transbordar als viatgers a un altre tren per a arribar a la seua destinació a València, segons ha informat Renfe.

Segons ha indicat Rodalia en un tuit, a les 10.50 s'ha restablit la circulació en el tram afectat, per tant només es podia circular per una sola via després del sinistre, i progressivament s'aniran recuperant els horaris habituals de les línies C-2 (L'Alcúdia-València) i C-1 (Gandia-València).

Adif ha confirmat el restabliment de la circulació, que ha estat paralitzada al voltant de mitja hora.

El sinistre, pel que sembla un suïcidi, segons les fonts consultades, s'ha produït a les 10.05 hores quan l'home ha envaït la via en el moment del pas del tren, segons Renfe.

El tren afectat ha sigut el de les 9.03 hores que realitzava el trajecte des de L'Alcúdia, que ha quedat detingut fins a l'alçament del cadàver, la qual cosa ha ocasionat retards d'uns cinc minuts en altres trens en poder circular únicament per una via.

Els viatgers d'aquest comboi han sigut transbordats a un altre tren paral·lel perquè pogueren continuar el seu trajecte cap a l'Estació del Nord de València.

La Policia Local d'Alfafar ha acudit al lloc del sinistre i ha sol·licitat assistència mèdica, encara que el SAMU (Servei d'Atenció Mèdica Urgent) només ha pogut confirmar la defunció de l'home, de 67 anys.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"ATENCIÓ: S'origina un incendi en una empresa de fusta a València" "ATENCIÓ: Detingut un conductor que circulava per l'A-7 en direcció contrària"